Haberler

Hakkında yakalama kararı çıkartılan Youtuber Fariz, gözaltına alınma anını da şova çevirdi

Güncelleme:

Bağcılar'da yaşı küçük bir çocuğu kullanarak video çekip sosyal medya hesabından paylaşan Youtuber Fariz B. hakkında gözaltı kararı verildi. Konuyla ilgili sosyal medyadan bir video paylaşan genç fenomenin gözaltına alınma anına da şova çevirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde Bağcılar'da mendil ve su satan 12 yaşındaki küçük çocuğun yanına gelen sosyal medya fenomeni Fariz, çocuktan para istedi. Bunun üzerine çocuk cebindeki 10 lirayı fenomene verdi. Aralarında geçen konuşmalar ise insanların yüreğine dokundu, video kısa sürede sosyal medyada büyük ses getirdi.

VİDEO KURGU ÇIKTI

Videonun gündeme bomba gibi düşmesi sonrasında Bağcılar Asayiş Şube ekipleri ve Bağcılar Kaymakamlığı hemen harekete geçti. Ekipler, Bağcılar'da oturan küçük çocuğun ailesine ulaştı. Aile mağduriyetlerinin olmadığını ve olayın tamamen kurgu olduğunu söyledi.

O ANLARI ŞOVA ÇEVİRDİ

Hakkında gözaltı kararı verilen Fariz ise sosyal medya hesabından canlı yayın açarak, "Olayın inceliğini bilmeden şu an karşımda tüm medya duruyor. Bütün medya 25 yaşındaki çocuğu karşılarına almış, niye bilmiyorum. Beni tanıyanlar çok iyi bilir, çok cesaretli bir insanım. Herkesi karşıma alabilecek kadar cesurum. Kitle bunu çok iyi biliyor. O yüzden tutuklanmaktan korkmuyorum. Muhtemelen beni tutuklayacaklar. Hiçbir şeyden korkmuyorum" ifadelerine yer verdi.

GÖZALTINA ALINDI

Fenomenin bir sonraki videosunda ise kulağında telefonla konuşarak "Polisler geldi arkadaşlar" deyip kendisini hala çekmeye devam etmesi yer aldı. Videonun kurgu olduğu ortaya çıkmasının ardından Youtuber Fariz Bakshshaliyev, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce tarafından gözaltına alındı.

"ÇOCUĞUMUN PEÇETE VE SU SATARAK TANINMASINDAN HOŞLANMADIM"

Küçük çocuğun annesi ise böyle bir video olacağını bilmediklerini kaydederek, "Benim oğlumun arkadaşlarıydı, youtuberlar video çekmek istediklerini söylediler eğlenceli bir video için. Sonrasında Fariz geldi ben onu tanımıyordum. Videonun içeriğiyle ilgili benim de hiçbir bilgim yoktu. Murat Berk'e videoyu sordum peçete ve su dediler sonrasında su olmasına karar verdiler dedi. Sonrasında böyle videolar olmasın diye bir daha biz onu uyardık. Fariz dedi ki Murat'la bir gün geçirme videosu olacağını söyledi. Ben de bunun bir kurgu olduğunu söyle dedim. Çocuğumun orada peçete ve su satan olarak görülmesinden hoşlanmadım. Tamam dedi, ilk video çekildi ikinci videonun ardından ben olayın üzerinde durmadım dün akşam sosyal medyaya düşünce öğrendim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Hisarcık Bağcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (30)

GARIBAN:

hiçbir şeyden kormuyorum nasıl bir cümle devletten korkmuyor insanlardan korkmuyor ALLAH tan korkmuyor. . kim laa bu

23
1
yanıtYanıtla
1:

işte böyle kişiler yüzünden insanlar artık ne yapacaklarını şaşırıyor bu sefer gerçekten yardıma muhtaç olan insanlarıda zor durumda bırakıyorlar bu kadar karaktersiz olmayın bu kişinin ve buna benzer kişilerin youtube hesapları kapanmalı bence

19
0
yanıtYanıtla
adil:

sosyal medyada çok deli tipli insanlar töredi. . . . vay halimize vayyyy

15
1
yanıtYanıtla
Oda Biliyor:

Oda biliyor ülkede adaletin hukukun olmadığını 2 gün sonra serbest kalacağını

10
4
yanıtYanıtla
Bjk56:

Bu youtuber şaklabanlıklarının önünü kesin bunları kesinlikle yasaklayın böyle oyunbazlarıda iyice bir cezalandırın bedavadan parada kazanmasınlar hani vergileri

13
0
yanıtYanıtla
efe:

Böyle sosyal medya farelerine yönelik çalışmalar yapılıp bunların önünü kesmek lazım bu tipler hem aile hemde toplumu cidi manada dejenere etmekte ve yozlaştırmaktadır.

12
1
yanıtYanıtla
selo:

bi kere bu kış ortasında su satmak nedir su yazın satılır. saçma oldugu burdan da anlaşılabilir

11
1
yanıtYanıtla
Osmaniye:

Bu tip kendini dahi bulamamış kişilerin bulduğu şeylere ilgi duyanlara şaşıyorum.

11
0
yanıtYanıtla
Capon:

Bu youtuber dediklerinin Allah aşkına topluma ne faydası var ? Bunların önünü almalı artık yetkililer.

11
0
yanıtYanıtla
bymen:

yabancılar gelecekte büyük sorun olacak dikkat ettiniz mi yabancı suç oranı arttı

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title