Haberler

Biden'dan "Putin'le ne konuştunuz?" diye soran muhabire esprili yanıt: Seni konuştuk, iyi dileklerini iletti

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya lideri Vladimir Putin telefonda görüştü. Biden, kendisine "Putin ile ne görüştünüz" sorusunu yönelten Fox muhabiri Peter Doocy'e verdiği "Seni konuştuk, iyi dileklerini iletti" yanıtıyla salondaki herkesi güldürdü.

ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Biden'ın Putin'e Rusya tarafından zehirlendiği öne sürülen muhalif Navalny hakkındaki endişelerini ilettiği kaydedildi. Yapılan açıklamada ayrıca; Biden'ın Putin'e, Rusya'nın saldırganlığına karşı Ukrayna'yı desteklediklerini söylediği ifade edildi.

"PUTIN VE BIDEN NORMALLEŞME KONUSUNDA HEMFİKİR"

Kremlin'den gelen açıklamada ise, "Putin ile Biden, ilişkilerin karşılıklı çıkarlara dayalı bir biçimde normalleştirilmesi konusunda hemfikir oldu" denildi.

BIDEN'DAN MUHABİRE ESPRİLİ YANIT

Görüşmeyle ilgili Biden'a "Putin'le ne konuştunuz?" şeklindeki soru yönelten Fox muhabiri Peter Doocy'e Joe Biden "Seni konuştuk, iyi dileklerini iletti" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Vladimir Putin Joe Biden Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (9)

Agzı olan konusuyor:

Espri mi şimdi bu? Ne konusacaklar. Bunlar 2 kardeş ülke hiç birbirlerine mermi atmazlar asparagas haberlerle ters düştüğü idda edilir filmlerde de birbiriyle savaşırlar dünyayı biri kapitalizm ile biri komünizm ile sömürür olan masum insanlara olur. Nasıl bir dünya düzeni Allahım sen kurtar. Amin

15
0
yanıtYanıtla
ms:

ayyyy çok komikmiş yırtılmışlar gülmekten. Adamların mizah anlayışı süpermiş

9
4
yanıtYanıtla
hsyn:

onların gözünde insanlık böcekten ibaret vakti gelince covid gibi haşere ilaçlarını sıkıyorlar

yanıt1
yanıt4
Hsyn yobazı:

Sen hic köyünden dısarı cıkmamısın belli. Amerikada birine dokundugun an cezaları da bilmiyosun. Asıl insanlık amerikada ve avrupada senin beynini yakmıslar. Kuranı da yanlıs anlamısın. Cahilin tekisin

yanıt0
yanıt1
cizre:

hepsi aynı yok birbirinden fakı abd de başkanlık bir senboldür abd yi pentogon yönetir orası ne söylerse o olur nokta.

4
2
yanıtYanıtla
Thranduil:

Gülen var mı gerçekten? Erdoğan deseydi gülerlerdi ama orada da eminim gülmüşlerdir.

2
4
yanıtYanıtla
Murat çelik:

Bu adam kötü biri olacağını şimdiden gösterdi şimdi dalga geçmeye başladı yarın ne olacağı merak konusu

5
0
yanıtYanıtla
Cevat:

Yaşlı ihtiyar..konuşacak hali bile kalmamış vah vah..

1
1
yanıtYanıtla
osmanlı:

salağın teki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title