Haberler

Kırıkkale'de iş yerinden ve evlerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Kırıkkale'de iş yerinden ve evlerden hırsızlık yapılmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandıİl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, kent genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve...

Kırıkkale'de iş yerinden ve evlerden hırsızlık yapılmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, kent genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına ilişkin çalışma başlatıldı.

Bir iş yerinden cep telefonu, ikametten 3 bin lira ve altın çalınmasıyla ilgili M.A. ve P.M, tavuk hırsızlığıyla ilgili de V.G. kent merkezinde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A. ve V.G. sulh ceza hakimliğince tutuklandı, yaşı küçük olan P.M. ise elektronik kelepçe takılarak adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Münir Karaloğlu Kırıkkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title