Haberler

92 yaşındaki Hanım nineyi öldürüp ziynet eşyalarını çalan 23 yaşındaki cani yakayı ele verdi

Güncelleme:

Aydın'da boğularak öldürüldükten sonra ziynet eşyaları çalınan 92 yaşındaki yaşlı kadınla ilgili başlatılan soruşturmada, güvenlik kamera kayıtları ile mobese görüntüleri incelendi. Polis ekipleri, şüphelinin çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan 23 yaşındaki A.Ç. olduğunu belirledi.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 92 yaşındaki Hanım Pınarlı, yalnız yaşadığı evinde boğularak öldürüldü. Yaşlı kadının ziynet eşyalarının çalındığı belirlendi.

ÖLDÜRÜP ZİYNET EŞYALARINI ÇALDI

Beşeylül Mahallesi'nde yalnız yaşayan Hanım Pınarlı'nın evinin kapısını dün saat 22.00 sıralarında açık halde bulan komşuları, içeri girdiklerinde eşyaların dağınık olduğunu gördü. Odaları kontrol ettiklerinde ise yaşlı kadını yerde yatar halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Pınarlı'nın boğularak öldürüldüğü belirledi. Yapılan aramada ise evdeki ziynet eşyalarının çalındığı ortaya çıktı.

Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, Hanım Pınarlı'nın cansız bedeni Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

23 YAŞINDAKİ KATİLİ YAKALANDI

Başlatılan soruşturmada, güvenlik kamera kayıtları ile mobese görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan A.Ç. (23) olduğunu belirlendi. Şüpheli, Nazilli ilçesindeki bir otelde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelinin sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanhisar Pınarlı Haberler

500

Yorumlar (11)

Iso:

Alin size laik genc! Insallah birdaha günyüzü görmezsin

24
20
yanıtYanıtla
2023:

2023 ü bekle. . . Allahın izniyle Gerçek Adalet o gün gelecek

yanıt6
yanıt4
Serhat:

Alın size akılsız olayı nereye bağlamış

yanıt9
yanıt7
Gercek:

2023 gelincede 2071 diye aglamaya baslarsiniz....ama omrunuz yetmez...

yanıt7
yanıt0
aliye:

yobaz seni

yanıt2
yanıt5
mali:

alin size bir yobaz

yanıt4
yanıt4
Adalet yok:

Ülkede adalet yok hak hukuk yok. Kimse ceza almıyor.

32
0
yanıtYanıtla
DİYAR:

ALLAH BELASINI VERSİN

30
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ulan beyinsiz hadi zihniyet esylarini caldin yasli kadini niye öldürdün..

23
0
yanıtYanıtla
HAYAA:

Ne oldu bize Allahım 40 yaşındaki adam 5 yaşındaki çocuğun elindeki simite göz dikiyor . 23 yaşında taşı sıksa suyunu çıkarır 90 yaşındaki kadının rızkına el uzatıyor.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title