Haberler

Ambulanstan indirdiği yaralının babası olduğunu gören hastane çalışanı gözyaşı döktü

Güncelleme:

Aydın Çine Devlet Hastanesinde çalışan temizlik görevlisi, ambulanstan indirilmesine yardım ettiği trafik kazası yaralısının babası olduğunu fark edince büyük üzüntü yaşadı.

Burhanettin G. yönetimindeki 09 LZ 545 plakalı otomobil, Kabataş Mahallesi'nde, karşı yönden gelen Hüseyin Meşe idaresindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Yola savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı.

"BABA" DİYEREK AĞLAMAYA BAŞLADI

Hastanenin acil servis bölümüne yanaşan ambulanstaki yaralının indirilmesine yardımcı olan temizlik görevlisi Mehmet Salih Meşe, yaralının babası olduğunu fark edince "baba" diyerek ağladı. Meşe'yi, mesai arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Otomobil sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

TuNa Karaca:

işte her gelen hastaya böyle ilgili davranın çünkü gelen kişininde bir ailesi bir oglu bir kızı var bazen hastanelerde personel insani azarlar gibi cevaplar veriyor hepimiz birbirimize saygılı olmalıyız

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title