Haberler

Aslan saha içine döndü

Güncelleme:

Süper Lig'in 35'inci haftasında oynadığı Göztepe maçı öncesi son 6 haftada yalnızca 1 galibiyet alan Galatasaray, kötü gidişata İzmir deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyetle "dur" dedi.

Süper Lig'in 35'inci haftasında oynadığı Göztepe maçı öncesi son 6 haftada yalnızca 1 galibiyet alan Galatasaray, kötü gidişata İzmir deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyetle "dur" dedi. Genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun önderliğinde hem iyi oyun hem de skor şampiyonluk ateşinin yeniden yanmasını sağladı.

Süper Lig'in 35'inci haftasında Göztepe'ye konuk olan sarı-kırmızılılar 3-1'lik skorla 3 puanı alıp şampiyonluk yolunda çok kritik bir adım attı. Hafta içini krizlerle geçiren sarı-kırmızılılar birçok eksikle çıktığı karşılaşmada 22 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu ile güldü.

FALCAO'DAN SONRA O GELİYOR

Kerem Aktürkoğlu attığı 3 golle hem yıldızını parlatıp hem de Aslan'ı şaha kaldırırken Süper Lig'deki gol sayısını da 6'ya çıkardı. Genç oyuncu attığı 3 golle birlikte mevcut kadroda Radamel Falcao'dan sonra en golcü futbolcu konuma geldi.

İLK GERİ DÖNÜŞ

Galatasaray'da heyecan oluşturan ve şampiyonluk inancını pekiştiren unsurlardan biri de Göztepe karşısındaki geri dönüş oldu. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ilk defa geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkarmayı başardı.

HALİL'E TAM PUAN

Radamel Falcao, Mostafa Mohamed ve Ryan Babel gibi isimlerin yokluğunda santrfor bölgesinde görev yapan Halil Dervişoğlu gösterdiği performansla alkış topladı. Gol kaydetmese de hem penaltı alması hem de oyun karakteri teknik ekip ve taraftarların beğenisini topladı.

KRİTİK VİRAJ

Öte yandan sarı-kırmızılı ekip çok önemli bir haftaya giriyor. Bugün kurullarıyla toplantı gerçekleştirecek başkan Mustafa Cengiz'in nasıl bir yol haritası çizeceği merakla bekleniyor. Florya tarafında ise ilk hedef Trabzonspor karşılaşması. Hafta içi gelecek galibiyet sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yolunda çok büyük artı kazandıracak.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title