Haberler

AK Parti'li Karahocagil: "Amasya'nın sanayileşmesi, ekonomi ve istihdama katkı sağlayacak"

Güncelleme:

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Amasya'nın sanayileşmesinin, ilin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Amasya'nın sanayileşmesinin, ilin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Karahocagil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, muhalefet partilerinin halkı kandırabilmek adına karalama yapmaya ve iftira atmaya devam ederken, kendilerinin onlara hizmetlerle, projelerle, yatırımlarla cevap verdiklerini, vermeye devam edeceklerini anlattı.

Amasya'ya 600 yataklı tam teşekküllü hastane yapımının 2021 yatırım programına girdiğini bildiren Karahocagil, emeği geçenlere teşekkür etti.

Taşova ilçesinde faaliyete geçecek Organize Sanayi Bölgesi'nin ilçeye ve Amasya'ya büyük katkı ve istihdam sağlayacağını belirten Karahocagil, "363. OSB'nin kaydını alıyor olması, ülkemiz adına büyük bir gelişmedir." dedi.

Gerek bulunduğu konum gerekse sanayi kuruluşlarına sahip olmasının, Amasya'yı, hem Türkiye hem de yurt dışında geniş bir pazara dönüştürme imkanı vereceğini dile getiren Karahocagil, şunları kaydetti:

"Amasya'nın sanayileşmesi, ilimizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacaktır. Geleceğe ve büyük hedeflere doğru ilerleyen Amasya, bu sayede çarpık sanayileşme ve çevre kirliliğini önleyecek, sanayiyi denetim altına alacak ve gelişimini bir plan dahilinde sağlayacaktır. Artık vakit, bu yaşam merkezlerinin yani Organize Sanayi Bölgeleri'nin niteliklerini artırarak Türkiye'yi sanayide daha rekabetçi hale getirme vaktidir. İnşallah kısa sürede de Taşova Karma Organize Sanayi Bölgesi'ni ilimizin ekonomisine kazandıracağız. Bu başarılar, millet ve devlet olarak kenetlenmemiz ve çalışmamız sayesinde olmuştur."

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Levent Karahocagil Milletvekili AK Parti Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title