Haberler

Marcao'nun cezası bitti mi? Marcao neden yok, cezası ne zaman bitecek, maçta yok mu, sahalara ne zaman döner? Marcao, Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Güncelleme:

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı hareket sonrası aldığı ceza belli oldu. Giresunspor ile Galatasaray arasında oynanan ilk hafta mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğluna önce kafayla, ardından 2 kez yumruk ile müdahale eden Marcao'nun cezası belli oldu. Peki, Marcao neden yok, cezası ne zaman bitecek, maçta yok mu, sahalara ne zaman döner? Marcao'nun cezası bitti mi?

Galatasaray'da, Marcao'nun cezası belli oldu. Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı hareket sonrası büyük tepki toplayan Marcao ile ilgili vatandaşlar en çok "Marcao neden yok, cezası ne zaman bitecek, maçta yok mu, sahalara ne zaman döner?" sorularını araştırmakta. Kerem Aktürkoğlu'na 40 metre koşup önce kafasıyla ardından 2 kez yumruk ile müdahalede bulunan Marcao, PFDK'dan kaç maç ceza aldı? Marcao'nun cezası bitti mi? İşte detaylar...

Marcao cezası belli oldu mu? Marcao ne ceza aldı? Marcao kaç maç ceza aldı?

MARCAO NE CEZA ALDI?

Galatasaray'dan açıklama geldi. Galatasaray yayınladığı duyuruyla "Yönetim Kurulu olacak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira'nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız. 2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuz savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir." şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Bu açıklamaya göre Marcao geçici olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kesin ceza ise oyuncunun yapacağı savunma sonrası verilecektir.

Marcao cezası belli oldu mu? Marcao ne ceza aldı? Marcao kaç maç ceza aldı?Galatasaray'dan Marcao açıklaması!

MARCAO KAÇ MAÇ CEZA ALDI?

Marcao Galatasaray'da kadro dışı kalan Marcao'nun cezası belli oldu. Brezilyalı oyuncu Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı hareket sonrası 8 resmi müsabakadan men ve 21.000₺ para cezası aldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, daha önce yaptığı konuşmada, PFDK'nın vereceği cezaya itiraz etmeyeceklerini açıklamıştı. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Buna göre Marcao Hatayspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor, Kayserispor, Göztepe, Rizespor ve Konyaspor maçlarında sahada olamayacak. Marcao, ceza sonrası ilk maçı Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek.

Son Dakika: Marcao kaç maç ceza aldı? Marcao cezası belli oldu mu? Marcao ne ceza alacak? Marcao kaç maç ceza alır? Marcao kaç maç ceza alacak?TFF MARCAO KARARI

MARCAO AVRUPA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Marcao, Galatasaray Spor Kulübü tarafından kadro dışı bıraktı. Bu karar sonrası Marcao'nun UEFA Avrupa Ligi mücadelesi Randers maçında oynaması beklenmiyor.

MARCAO'NUN YERİNE KİM OYNAYACAK?

Marcao'nun yaptığı hareket sonrası UEFA Avrupa Ligi'nde Randers ve önümüzdeki hafta ligde maça çıkamayacak. Peki, Marcao'nun yerine kim oynayacak?

Galatasaray'da Marcao'nun yerine UEFA Avrupa Ligi'nde Randers mücadelesinde Alparslan Öztürk'ün Luyindama'nın defanstaki partneri olması bekleniyor. Avrupa Ligi kadrosuna kaydedilmeyen Nelsson, hazır olması halinde Spor Toto Süper Lig maçında forma giyebilecek.

MARCAO KEREM AKTÜRKOĞLU ARASINDA NE OLMUŞTU?

Giresunspor, Galatasaray mücadelesinin 61. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile tartışan Marcao, Kerem Aktürkoğlu'nun kendisine 'sus' işareti yapmasının ardından üzerine yürüdü ve önce kafasıyla, ardından 2 kez yumruğuyla müdahalede bulundu. Olay Galatasaraylı futbolcuların araya girmesiyle yatıştırılmaya çalışıldı. Bu hareketi sonrası "VAR"dan olayı izleyen hakem tarafından kırmızı kart gören Marcao ve takımını 10 kişi bıraktı. Marcao'nun daha önce o zaman Ümit Milli Takım forması giyen Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edilmişti. Halil Dervişoğlu devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Giresunspor Galatasaray Galatasaray Galatasaray Beşiktaş Marcao Marcao Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title