Haberler

Temizlik konusunda öğrencilere tepki çeken ifadeler kullanan müdür yardımcısı açığa alındı

Güncelleme:

Antalya'da öğrencilere yönelik olarak temizlik konusunda "Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım. İlk ve son kez uyarıyorum" diyen müdür yardımcısı, idari soruşturmanın ardından açığı alındı.

Okul bahçesine toplanan öğrencileri okulun temizliği konusunda uyarırken tehditte bulunduğu öne sürülen Konyaaltı ilçesindeki Hurma Ortaokulu Müdür Yardımcısı F.Y.C'ye yönelik idari soruşturma gerçekleştirildi.

AÇIĞA ALINDI

Bu kapsamda görevlendirilen müfettişlerin incelemesi sonucu tutulan rapor doğrultusunda F.Y.C, açığa alındı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul temizliği konusunda uyardığı öğrencilere yönelik sözleri tepki çeken F.Y.C. hakkında 14 Eylül'de idari soruşturma başlatmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Konyaaltı Antalya Haberler

500

Yorumlar (5)

Murat Kolukısa:

o öğretmenin ellerinden öperim.

22
14
yanıtYanıtla
Hasan Ilkaz:

öğrencinin ağzını burnunu dağıtma yetkisini kendinde göremezsin müdüre hanım hiçkimsenin öyle bişeye hakkı yok. annesi babası üzerlerine titrerken siz nasıl tehdit edersiniz sebep ne olursa olsun

8
16
yanıtYanıtla
Tarık Deniz:

Öğretmeni değersizleştirmeye çalışmanin kimseye yarari olmayacağini malesef veliler hala bu pandemide bile anlayamamişlar. Yine uzaktan eğitime geçilirse bu hönkürmelerinin sonucunu görürler.

10
6
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

BÖYLE YÖNETİCELERİ GÖREVDEN AÇIĞA ALIRSANIZ YARIN O ÇOCUKLAR OKULUN İÇİNE ŞEY YAPARSA KİMİ AÇIĞA ALACAKSINIZ DİSİPLİNSİZ HİÇ BİR YERDEN KİMSE BAŞARI BEKLEMESİN

9
6
yanıtYanıtla
delidolu :

Laftan anlamayanın hakkı kötektir ben öğretmenin söylediğinde yanlış görmüyorum şahsen.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title