Haberler

Fenerbahçe, Alanya maçında reklam panolarından mesaj verdi: Fener'le kimse başa çıkamaz

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçındaki hakem kararlarına isyanı devam ediyor. Alanyaspor karşılaşmasının 23. dakikasında Ülker Stadı'nın reklam panolarında "Fener'le kimse başa çıkamaz" ifadesi yer aldı. Sarı-lacivertlilerin savunmacısı Kim-Min Jae, Trabzonspor maçının 23. dakikasında kırmızı kart görmüştü.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçındaki hakem yönetimine Alanyaspor karşılaşmasında tepki gösterdi. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'ndaki reklam panolarından göndermede bulundu.

23. DAKİKADA REKLAM PANOLARI DEĞİŞTİ

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'la karşılaşıyor. Sarı-lacivertliler, maçın 23. dakikasında Trabzonspor karşılaşmasındaki hakem kararlarına gönderme yaparak reklam panolarında "Fener'le kimse başa çıkamaz" ifadesine yer verdi.

Fenerbahçe, Alanya maçında reklam panolarından mesaj verdi: Fener'le kimse başa çıkamaz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Resul Altıntaş:

Mesaj verme yerine adam olsanız......

5
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Gercekten başa kimse cıkamıyor. FEner sahasında hakemler yüzünden yenildi. hahaha

4
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

"Fenerbahçe'nin başında öyle bir zat var ki gerçekten Fenerbahçe'nin böyle bir başkanı olduğu için utanıyorum" Bunu bir Fenerli söylüyor

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title