Haberler

İstifaya çağrılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftara hak verdi: 7 senedir şampiyonluk bekliyorlar

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından tribünlerin istifaya çağırdığı başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Taraftara hak veren Koç, "Sadece biz değil, şampiyonluk adayları bu türbülansa girebiliyor. Biz de bir türbülansın içindeyiz. Taraftar haklı, 7 senedir şampiyonluk bekliyorlar. Bize düşen bu ekibi toplamak. Köprünün altından çok su akar" dedi.

Lider Trabzonspor'un 5 puan gerisini düşen Fenerbahçe'de Alanyaspor yenilgisinin ardından taraftarlar başkan Ali Koç'u istifaya davet etti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Koç, taraftara hak verirken takımın toparlanacağını söyledi.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:,

"HER ŞEY GÜZEL BAŞLADI"

"Futbolun içinde var, kazanmak için çıktık, taraftar da bunun bilincinde, taraftarlar burayı oldurdu, dernekler geldi. Her şey güzel başladı. İlk yarı pozisyon vermedik. İki kere geldiler, iki gol oldu. İlk yarı orta sahayı geçemediler. Ama bir türlü bu baskının sonucunu gole çeviremiyoruz. İlk yarıdan sonra mağlubiyet kimsenin aklında geçmiyordu.

"KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOK SU AKAR"

Bir düşüş var. Şampiyonluğa oynayan her takımda bu olabilir. Ligde her takıma olabilir. Şampiyonluk için kimse her maçı kazanmıyor. Sadece biz değil, şampiyonluk adayları bu türbülansa girebiliyor. Biz de bir türbülansın içindeyiz. taraftar haklı, 7 senedir şampiyonluk bekliyorlar. Bize düşen bu ekibi toplamak. Köprünün altından çok su akar.

"BU TAKIM TOPLARLANACAK"

Bu kadro şampiyonluk için yeter. İlk 5 hafta şampiyonluğun en büyük adayı derdiniz, son 4 haftada şampiyon olmaz dersiniz. Futbolda bu inişler, çıkışlar var. Taraftar tepkisinde haklı. Ancak umutsuzluğa kapılmasınlar. Biz bu işi berber başaracağız. Tepki bu gecede kalsın. Bu takım toparlanacak, zirveye oynayacak. Bu kapasite var.

"TARAFTAR HAKLIDIR"

Fenerbahçe camiasına özel bir kırılganlık, şampiyonluk bekleme durumu var. Bu sene büyük umutlarla başladık. 'Acaba yine mi sıkıntılar yaşayacağız?' düşüncesi oluşabilir. Taraftar haklıdır.

"FUTBOLCULARA TEPKİ MANASIZDI"

Taraftar, oyuncuların onlara gitmesine de tepki gösterdi. Haklılar ama anlam veremedim. Özür dilemek için gideceklerdi. Geçen hafta havalimanında çok etkilendiler. Taraftarın onlara tepkisizi manasızdı. Ben de üzgünüm ama anlık tepkiler veremeyiz. Her takımda düşüş olabiliyor. Sadece tepkiler bize has bir durum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

baklavacı çeto :

koçu kim başa getirdi taraftar. peki kim göndermek istiyor gene taraftar. bu bir çelişki değil mi ya.

5
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

utanmıyon degılmı,HATAY DAN.ALANYADAN.bak bu takımlara bunlarda hakem hataları yasıyan takımlar ama senın gıbı oraya buraya saldırmıyorlar.futbolunu oynuyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

sayın ali koç,aziz yıldırımın dediği gibi paralı taraftarlara küfür ettirip koltuğu kaparsan ilahi adalet tecelli eder işte böyle

4
1
yanıtYanıtla
Mesut Bayır:

Hayret hakemlere bişe demedi :)

4
0
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Ali Koç çok iyi kişi dürüst terbiyeli. Ama futbolu bilmiyor hemde hic bilmiyor. Sıfır. Yöneticileride kötü

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title