Haberler

Milyoner'de akademisyen ikinci soruda elendi! Bilemediği soru gündem oldu

Güncelleme:

ABD'de yatırım uzmanı olarak çalışan ve akademisyen olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Damla Nurcan Özkılınç, "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9'u hariç hepsini yerseniz, kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusuna yanlış cevap vererek erkenden elendi.

ATV'de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster programında bir yarışmacı daha ikinci soruda elendi. İzmir'de bir vakıf üniversitesinde akademisyen olarak çalıştığını belirten Damla Nurcan Özkılınç'ın elendiği sorunun kolaylığı sosyal medyada gündem oldu.

MATEMATİK SORUSUNDA ELENDİ

ABD'de bir şirkette yatırım uzmanı olarak görev yaptığını ifade eden yarışmacıya ikinci aşamada "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9'u hariç hepsini yerseniz kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusu soruldu.

Şıklar ise şu şekilde verildi:

  • A - 9
  • B - 18
  • C - 27
  • D - 36

18 CEVABINI VERDİ

Doğru cevabın "9" olduğu soruya "18" cevabını vererek ikinci soruda elenen yarışmacı, yanlış cevap verdiğini fark ettikten sonra "Evet ya. Dikkatsizliğinin kurbanı oluyor insan" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500

Yorumlar (36)

ferfer :

akademisyenmiş!!! bence önce ilkokul diplomasını yeniden almak için okula yazdırmalı:)))boş yer işgal edip devletten maaş alıyolar bunların kime ne faydası olurki sadece akademisyenim deyip hava atmayı,20 metrekare lüks odalarda filtre kahve içip iş yapıyormuş gibi görünmeyi bilirler,sorsan bunlardan fazla okuyan emek harcayan hayatı bilen doğrudan ayrılmayan insan yoktur herkese akıl dağıtırlar :)))

92
41
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Uzaktan egitimle mi akademisyen olmus acaba?... saka bir yana insan oradaki heyecana yenik dusebiliyor. Bu soruya yanlis cevap vermis olmasi bilgisiz oldugu anlamina gelmez. Yazik olmus...

100
21
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Amerişkaya göç etmiş beyinmiş bu.iyiki gitmiş

88
28
yanıtYanıtla
ferfer :

ezber yapıp koltuğu kapan ama ezber dışına çıkınca donup kalan güruhtan biri daha:)))

77
21
yanıtYanıtla
BURCU MERT:

en ufak, basit bir hatada insan gomelim aşagilayalim guruhu burada da iş basinda. nefret soylemlerinizin kokeni hangi yasanmisliklarsa, bunu size yasatanlara benzemeniz... acaba ne yaptiginizin farkinda misiniz?

75
21
yanıtYanıtla
by nokta :

ülkedeki akademisyenlerin durumu

72
22
yanıtYanıtla
ERKAN :

BİLMEMEK DEĞİL DOĞRU OKUMAMAK SONUNU GETİRMİŞ

85
5
yanıtYanıtla
Şule Zoral:

Bende 18 dedim n asıl 9 aciklarmisiniz ogreneyim

19
68
yanıtYanıtla
Hacı Mehmet Aymayan:

Cevap zaten soruda

yanıt1
yanıt1
İsmail İlhan:

9u hariç diyor hepsini yersen diyor. Hariç olan kısım kalır işte bunu bilemeyen de ne biliyim yanii ??

yanıt3
yanıt6
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title