Haberler

Son dakika: Kamu bankaları kredi faiz oranlarını düşürdü

Güncelleme:

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi faiz oranlarında indirime gitti. Üç kamu bankası ticaret ve konut kredilerinde ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptı. Kamu bankaları konut kredileri faiz oranlarında 1 milyon TL, altı tutarlarda yüzde 1,29, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda yüzde 1,34 faiz oranları uygulayacak.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"22 Ekim 2021 tarihi itibarıyla kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yapılmıştır.

KONUT KREDİLERİNDE YENİ ORANLAR

Konut kredileri faiz oranlarında ise 26 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 milyon TL altı tutarlarda % 1,29, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda ise %1,34 faiz oranları uygulanmaya başlanacaktır.

"EKONOMİYE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bankalarımız, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemiz ekonomisinin ve istihdamının güçlendirilmesine katkı sağlamaya, müşterilerimizin ve firmalarımızın yanında olmaya devam edecektir."

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Kamu Bankaları Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (17)

yalçın ilter :

akp gitsin herşeye 0 dan başlayalım. takvim gününü bile sıfırlayalım. 01.01.0001 den başlamak en iyisi olacak

131
64
yanıtYanıtla
Erdoğan Kurt:

Cok komik . Vay be ne düşmüş. Herkes koşsun faizler yükselmeden kredi çekmeye.

80
10
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Zaten yahudinin faizine hristiyanin takvimine baglanmak dogru degil!

63
16
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

GErçekten çok komik bu faiz indirimi için mi herşeyi zıplattılar...Cebimizden neler çıktı ve daha da çıkacak...Varsın faiz yüksek kalaydı....

52
7
yanıtYanıtla
Muhammet Şenocak:

İçeride bu birlik olmadığı sürece 93 harbini açıp okuyup nasıl birlik olmamız gerektiğini anlayıp nasıl kenetlenmemiz gerektiğini bilmeyenler ancak tarih tekerrürden ibaret olduğunu bilmediğimiz sürece maalesef yenilgiye mahkum birakiliyoruz. Önce birlik unutmayalım ki şuanda ülkemizde oynanan oyunlar ekonomimiz üzerinden yapılıyor. Savaşin değişen yüzü eskiden kılıç kalkanlaydı. Şimdi ise dolar kur ve dayatmalarla devam ediyor. Unutmayın biz Müslüman bir halk old. Dolayı bunlar oluyorarkadaslar

15
38
yanıtYanıtla
ender türk :

şakamısın adama 19 yıldır destek veren bu halka bu revamıdır ? daha neyin birliği olacakmış , özelde başarısız olan yöneticiyi kapının önüne koyarlar , kamuda ise ödül üstüne ödül alıyor , neyi savunuyorsunuz saçmalamayın.

yanıt16
yanıt4
ferfer :

bu dış güçler masalı artık baydı başka bişey bulun

yanıt12
yanıt3
ferfer :

daha nasıl birlik olacaz donumuzudamı çıkarıp verelim be adam

yanıt14
yanıt1
Muhammet Şenocak:

Ender kardeşim şu anki sistemi kuranlar ekonomin ile çok rahat oynarlar. Dolar Kuru sadece ülkende değil dünyanin global parası oldugundan dolayı bütün gelişmekte olan ülkeler statükosuna bağlı ülkeleri etkiler sistem onların para onların bak sana çok basit ve belkide gerici diyeceğin birşey demek istiyorum.Akdenizden çık Yunanistan'a Adaları ver ab ye özür dile. Bidenin karşısında senin ülkenin lideri Ecevit mod on olsun dolar 1 dolar 1 TL aslında bu kadar basit. İstediklerini yaptiramiyorlar.

yanıt3
yanıt12
ERKAN :

HALEN KONUT KREDİSİ İNDİRİMİ GELİYOR HALEN BETONA YATIRIM

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title