Haberler

AK Parti'den ekonomi mesajı: Dar gelirli vatandaşı rahatlatacak müdahaleler olacak

Güncelleme:

Canlı yayında gündeme dair soruları yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ekonomiyle ilgili dikkat çeken mesajlar verdi. AK Parti döneminde milletin enflasyona ezdirilmediğini belirten Kandemir, "Bu dönem çok geniş bir ferahlamayı göreceğiz. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızı rahatlatacak müdahaleleri göreceğiz." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. 10 büyükelçinin tepki çeken Osman Kavala mektubuyla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bu açıklama asla kabul edilemez. Türkiye'de yargı bağımsız, kimse müdahale edemez. Bu ülkelerle bize göre 'terörist' olan kimseler var. Kendilerine FETÖ'yü sorduğumuzda bağımsız yargı diyorlar. Biz iade talep ettiğimizde bağımsız yargı dediler. Bu ülkelerin Türkiye'ye parmak sallamasına kimse müdahale edemez. Biz bağımsız bir ülkeyiz, kimsenin tavsiyesine ihtiyacımız yok. Bir dış vesayet kurma girişimi olarak görüyoruz. Dışarıdan vesayet kurma girişimlerine Türkiye fırsat vermez." dedi.

Kandemir, "Üzülerek görüyoruz ki muhalefet Türkiye'nin karşısında kim varsa onun yanında yer alıyor. Türkiye pek çok krizi yönetmiştir. bu meselede tam bağımsız ülke nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranmıştır." ifadelerini kullandı.

BÜYÜKELÇİLER SINIR DIŞI EDİLECEK Mİ?

10 büyükelçinin "istenmeyen adam" ilan edilmesi süreciyle ilgili konuşan Kandemir, "Dışişleri bürokrasisi bir yol haritası çıkarır. Dışişleri bakanlığımız çalışıyor. Kabine toplantısında bir yol haritası sunulacaktır. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Türkiye bir yol alacaktır. " şeklinde konuştu.

SON SEÇİM ANKETLERİ

Son seçim anketleriyle ilgili soruya da yanıt veren Kandemir, "Vatandaşımız 'yine umudumuz AK Parti'de' diyor. Türkiye büyüyerek bu sınamalardan çıkacaktır, bunu sahalardan görüyoruz." dedi.

EKONOMİDE HANGİ ADIMLAR ATILACAK?

Ekonomide atılacak adımlara ilişkin bilgi veren Kandemir, "Burada tabii bizler sokağın sesini dinliyoruz. Vatandaşımız müsterih olsun. Bizler birçok meseleyi yönetmiş ülkeyiz. Bu geçici dalgaların nihayetinde çok güzel bir ortama bağlanacağına inanıyorum. Tüm aktörler çalışıyor. Milletimizin gönlü rahat olsun. AK Parti döneminde milletimiz enflasyona ezdirilmemiştir. Bu dönem çok geniş bir ferahlamayı göreceğiz. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızı rahatlatacak müdahaleleri göreceğiz. İşçi ve memurlarla müzakereler vardı. Son dönemde bu kadar mutlu bir toplu sözleşmeye imza atılmamıştı. Devamı gelecek. Hiç kimsenin endişesi olmasın." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500

Yorumlar (25)

Reklam Fragman:

hiçbişey yapmayacaklar . boş laf boş kasa

149
13
yanıtYanıtla
ERKAN :

AHA KÖMÜR MAKARNA GELİYOR DESENİZE

127
19
yanıtYanıtla
ADANALI :

Lafontenden masallar...

135
11
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Bizde üçer beşer maaş, huzur hakkı istiyoruz.

126
10
yanıtYanıtla
KAHRAMAN KAYA :

o yapılacak bu yapılacak şunu yapacaz bunu yapacaz. eee ama yeter ne yapılcak söyleyinki bizlerde bilelim. milleti önce açlığa sürekle sonra çözüm bulmaya çalış çare biziz de ne güzel memleket ya.

121
12
yanıtYanıtla
by nokta :

senin aç olmadığın kesin aç olan adam ARından çıkıp söyleyemiyor ama ARSIZ adam ortalığı ayağa kaldırıyor.

yanıt18
yanıt81
ender türk :

bırakın bu işleri , hatta her şeyi bırakın ve gidin artık

112
15
yanıtYanıtla
kaso piro:

Hala akp ye oy verecek insanlar var insanın aklı almıyor hangi mantıkla veriyorlar

98
23
yanıtYanıtla
normal insan:

benim gibi hiç oy kullanmayanlar çok heyecanlandı bu yazınızla.lakin merak etmedim de değil,hangi partiymiş bizi kurtaracak?

yanıt3
yanıt27
Doğrucu Davud:

NORMAL İNSAN.. Oy kullanmayan insan AKP ye oy veriyor demektir bunu unutma. Yani mevcut düzenden memnun demektir. Sen oy kullanmamaya devam et. Kendini ayrıcalıklı mı hissediyorsun. Emin ol kendini zavallı hissetmen gerekiyor

yanıt21
yanıt5
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title