Haberler

Bir ay önce boşanan Selin Ciğerci, yeni ilişkisi hakkında konuştu: Deneme aşamasındayız

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2019 yılında görkemli bir düğünle evlendiği futbolcu Gökhan Çıra ile geçtiğimiz ay tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından kendini işlerine veren Ciğerci, Show TV'de yayınlanan bir moda programının jüri üyeliğini yapmaya başladı. Fenomen, önceki akşam gittiği mekanda ismi henüz bilinmeyen bir basketbolcu ile görüntülendi.

"ARAMIZDA CİDDİ BİR ŞEY YOK"

Yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilen Selin Ciğerci, Posta'ya yaptığı açıklamada özel hayatında hakkında samimi itiraflar yaptı. Aşk iddiasını doğrulayan Ciğerci şunları söyledi: "Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye'de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor. Denilenler gibi aramızda ciddi bir şey yok."

Bir ay önce boşanan Selin Ciğerci, yeni ilişkisi hakkında konuştu: Deneme aşamasındayız

"BİRBİRİMİZİ TANIMA EVRESİNDEYİZ"

"Deneme aşamasındayız. Belki olur belki olmaz, belki bir hafta sonra görüşmeyi sonlandırabiliriz. Şuan için birbirimizi tanıma evresindeyiz sadece. Ciddi bir birliktelik olmadığı için kendisinin ismini açıklamam etik olmaz."

Boşandıktan sonra Gökhan Çıra ile severek ayrıldıklarını söyleyen Ciğerci, yeniden barışma konusunda yeşil ışık yakmış ancak kısa bir süre sonra bu kararından vazgeçmişti.

Bir ay önce boşanan Selin Ciğerci, yeni ilişkisi hakkında konuştu: Deneme aşamasındayız

GÖKHAN ÇIRA: SEVEREK, DOST OLARAK AYRILDIK

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Gökhan Çıra, biten evliliği için "Evliliğin bitmesinde aldatma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Biz severek, dost olarak ayrıldık. Bütün gün beraberdik, artık anlaşamamaya başladığımızı anladık. Biraz daha zaman verseydik kötü ayrılabilirdik. İşlerimiz ortak, ofiste karşılaşıyoruz" demişti.

Kaynak: Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Haberler

500

Yorumlar (7)

tarafsızgörüş:

Laik TC

72
92
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Dindar ve müslüman halinizi de biliyoruz

yanıt63
yanıt49
Milliyetçi:

Mezhepsiz midesizler başka lafım yok

113
20
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

"Deneme aşamasındayız" bunu biri izah etsin ben cahilim ..

88
6
yanıtYanıtla
Ali İğsek:

anam midemmmmmm

38
5
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

ayakkabi deniyor sanki .... oluyor mu buyuk mu geliyor yoksa sıkıyor mu ????

17
6
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Selin Ciğerci eski delikanlılardandır.

22
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title