Haberler

Kare yüz efektiyle kırıp geçiren fenomen ilk kez açıkladı! İşte aylık kazancı

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan sevilen fenomen Ümran Avcu, Melis Yaşar'ın sorularını cevapladı. TikTok ve Instagram'da 1 milyondan fazla takipçiye sahip olan Avcu, "kare yüz" içeriklerine nasıl başladığını ve bu içeriklerden ne kadar kazandığını açık yüreklilikle itiraf etti.

"KAZANDIĞIM PARAYI PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM"

Sosyal medya fenomeni Ümran Avcu (Umranto) 10 yıl süren kurumsal kariyerine veda ettikten sonra hayatını değiştiren fenomenliğe giriş yaptığını söyledi. Sosyal medyada çok uçuk miktarlarda para kazanmadığının altını çizen Avcu, "Genel olarak 'Hiç kazanmıyorum' diyen de çok iyi kazanıyordur. Sanmıyorum ki, 10 bin TL'nin altında kazanan fenomen olmasın. Çünkü sosyal medya çok iyi paraların kazanıldığı bir yer. Ben uç noktalarda para kazanmıyorum ama az da kazanmıyorum. Allah'a şükür iyi paralar kazanıyorum. Ama bu paradan çekiniyorum ben. Çünkü ben daha önce de iyi maaş alıyordum ama şu an maaşımdan çok daha iyi kazanıyorum, bunu da itiraf ediyorum. Yalan değil bu. Ancak ben bu parayı paylaşmaya çalışıyorum. Yeri geliyor hasta bebeğe, yeri geliyor hayvan barınağına bağış yapıyorum. Adak adıyorum mesela '200 çocuğu sevindireceğim' diyorum, gidip sessizce onlara hediye alıyorum. Çok iyi kazansam da kendime yediremiyorum. Bu parayla lüks bir şekilde de yaşayabilirdim ama ben bunu tercih etmedim, edenlere de saygı duyarım" dedi.

Kare yüz efektiyle kırıp geçiren fenomen ilk kez açıkladı! İşte aylık kazancı

"SADECE TİKTOK'TAN AYLIK 4-5 BİN LİRA KAZANIYORUM"

Avcu "Bir fenomen bir günde ne kadar kazanıyor?" sorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti, "TikTok'ta ortalama iyi bir yayıncı, her ay çok rahat 50 bin lira kazanıyordur. Ben TikTok'ta o kadar yayın açmıyorum. Ben sadece TikTok'tan aylık 4-5 bin lira kazanıyorum. Instagram'da ise reklam teklifleri geliyor, arasından beğendiğim bir ürünün tanıtımını yapıyorum"

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Ümran Avcu Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Hek Tor:

Vayyy beeeee, sadece bir kisiyi izleyen 1 milyondan fazla salak....

199
23
yanıtYanıtla
Fakır:

saçmalayarak eşşek yüküyle para kazanıyorlar. vay arkadaş

207
8
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

ülkede maşallah adım başı fenomen kim fenomen yaptı bunları bizim niye haberimz yok üreten işçilerimizde keşke bu kadar değer görse papucumun fenomenleri

158
9
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Bunlarin butun sermayesi bir internet fisine bakıyor. Internet olmasa hepsi kalifiye işsiz.

89
6
yanıtYanıtla
önder soylu:

İş yok diyenlere ek gelir kapısı herkes fenomen olsun zaten ülkemizde herkesin elinden telefon düşmüyor

34
2
yanıtYanıtla
juzen sari:

kredi kartı ile bit hırsızlıgı yapılıyor deep wepde kredi karti bilgileri satılıyor ordan satılan kartları ele geciren bir takım tayfa var bu tayfa yakıncılarla bir sekılde anlasıyor bit veya abone olarak gönderiyoryada veya reklam izleme oranında hırsızlık yapılıyorlar

17
8
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Ülke gençliği işsizlik ten okuyunca birşey olamayacağım garantisi adı altında olduğu için kendilerini tik tok vs. gibi akımlara adamış bu kadar çok takipçi demek bu kadar boş insan demek maalesef

7
1
yanıtYanıtla
uCube :

50 bin olayı zorda, aylık 4 bin kazanma doğru olabilir. Kesintilerle birlikte 3 bin alıyordur. ;))

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title