Haberler

"Çocuk benden değil" diyerek yayına çıkan adamı DNA testi haklı çıkardı! Bir de kısır olduğunu öğrendi

Güncelleme:

Gün geçmiyor ki gündüz kuşağı programlarında yeni bir rezillik yaşanmasın. Son olarak Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programında, İsmail Köklükaya isimli şahsa yapılan DNA testinde çocuğunun kendisinden olmadı ortaya çıktı. Raporda, Köklükaya'nın kısır olduğu ve çocuğunun olma ihtimalinin "çok zor" olduğu ifade edildi.

Son dönemlerde gündüz kuşağı programlarında yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programında, İsmail Köklükaya isimli şahıs, çocuğunun kendisinden olmadığı söyleyerek programa başvurdu.

ANNE İDDİALARI REDDETTİ

Anne Cansu Köklükaya ise çocuğun eşinden olduğunu belirterek, "Bu çocuk başkasından olsa ben gelip demem kalp pilimi vereyim diye. Ben sizin başınızı hiçbir zaman yere düşürecek bir şey yapmadım. Dişlerine, saçına varana kadar hepsi İsmail'e benziyor." dedi. Cansu Köklükaya'nın babası da konuya dahil olarak çocuğun İsmail Köklükaya'dan olduğunu, başkasından olamayacağını söyledi.

ÇOCUK BAŞKASININ ÇIKTI

Karşılıklı açıklamaların ardından Serap Paköz'ün açıkladığı DNA testi sonucundan herkesi şoke eden bir sonuç çıktı. Yapılan DNA testinde çocuğun İsmail Köklükaya'dan olmadığı ortaya çıktı. Yine DNA testine göre; Köklükaya'nın kısır çıktığı ve çocuğunun olma ihtimalinin 'çok zor' gerçekleşebileceği ifade edildi.

'Çocuk benden değil' diyerek yayına çıkan adamı DNA testi haklı çıkardı! Bir de kısır olduğunu öğrendi

İSYAN ETTİ

Sunucu Paköz'ün okuduğu DNA testi sonucunun ardından İsmail Köklükaya, "Allah kahretsin be" diyerek tepki gösterdi. Cansu Köklükaya ise karşılık vererek "Allah seni kahretsin" dedi.

"SONUCA İNANMIYORUM"

Paköz'ün ardından konuşmaya devam eden genç kadın, DNA testinin sonucuna inanmadığını söyledi. Çocuğun kendisinden olmadığını öğrenen İsmail Köklükaya, aldığı haber karşısında adeta yıkıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serap Paköz Haberler

500

Yorumlar (16)

ender türk :

eskiden bu programlara kızardım artık kızmıyorum, insanımızın ne rezil durumda olduğunu , masum gibi görünen saf vatandaşların ne kurnazlıklar yaptığını , dindarmış gibi görünen dini bütünlerin ne tezgahlar çevirdiğini vs vs vs bir bir görüyoruz , millette gizli bir potansiyel varmış her fırsatta ortaya çıkarıyor.

123
14
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Allah belanızı versin sizin ve sizi oralara çıkartıp rezlliğinizi paylaşanların da. Adi alçak adamlar.

115
10
yanıtYanıtla
EVO20 :

Bu ülkede eşitlik yok kadınlar erkeklerden çok daha üstün hukuk açısından bu işe bir düzenleme getirilmesi lazım! Kadının beyanı esastır ve nafaka saçmalıkları kaldırılmalı!

95
20
yanıtYanıtla
Emre Yüksel:

Bu tip programlar hala neden yayınlanıyor hala anlamış değilim..

59
4
yanıtYanıtla
Murat yılmaz :

Rezil insanlar.

53
2
yanıtYanıtla
Serkan Taş:

Hay ağzını öpeyim aynen öyle Esra tam yazacaktım agzimdan aldın lafı ulan ekranlarda o ahlaksız sabah programlari izletmeyin kaldırın yayından kim kimin karısı kocası belli değil kim kimin çocuğu cocuk kimin belli değil ahlak değerleri sıfır insanlar bide utanmadan ekrana çıkıyorlar

32
6
yanıtYanıtla
Fakır:

toplum çok yozlaştı çok

35
2
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Bunlar ne biçim işler arkadaş ya...Bu insanlar kim? Nasıl bir hayat yaşıyorlar? Bu ne terbiyesizlik, bu ne ahlaksızlık? Bu erkekler evli bir kadına nasıl farklı bir gözle bakıp onunla beraber olabiliyor? Bu kadınlar ne cesaret ve ne aymazlikla başka bir erkekle birlikte olabiliyor? Millette ne mide varmış ya...

29
2
yanıtYanıtla
izzet Ulas:

Bunca olaya şahit olup ta hâlâ evlenmeye cesaret eden erkeklere şaşırıyorum.

13
9
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Dna testi yanilma ihtimali her zaman vardir.

3
19
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title