Haberler

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan ilk işi için olay yaratan pozlar

Güncelleme:

Eski Türkiye güzeli ve sunucu Defne Samyeli'nin kızları Derin ve Deren Talu, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda 18 yaşına giren Derin Talu, bir marka için lila renkli mayosuyla objektif karşısına geçerek iddialı pozlar verdi.

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan ilk işi için olay yaratan pozlar

TAKİPÇİLERİNİ MEST ETTİ

Fotoğrafları kişisel Instagram hesabından paylaşan Derin Talu'nun paylaşımları kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi. Ünlü ismin takipçileri ise alevli emojilerle övgüde bulundu.

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan ilk işi için olay yaratan pozlar

DEFNE SAMYELİ: KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYORUZ

Deren ve Derin Talu'nun Instagram hesaplarından paylaştığı pozlar hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Defne Samyeli, "Kameraların önünde doğdukları için dikkat çekiyorlar. Benden miras kalan ün için onları kısıtlayamam, sonuçta onlar da birer birey. Tüm yaşıtlarının fotoğrafları aynı. Hepimizin sorunu olan 'el alem ne der?' bu üç kelimeden nefret ediyorum. Kendim yapmıyorum, çocuklarıma da bunu yapmıyorum. Ne giymek istiyorlarsa, onu giyebilirler. Çocuklarıma karşı sorumluluklarımı biliyorum, onlar da ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Hepimiz kırmızı çizgilerimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan ilk işi için olay yaratan pozlar

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan ilk işi için olay yaratan pozlar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Derin Talu Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500

Yorumlar (4)

Metin Yalcin:

Allah hiç kimseyi evlâdı ile sınamasın, tabii ki inancı varsa ..

16
3
yanıtYanıtla
Mehmetcevat Uygur:

defne hanım kırmızı cızgımızı bılıyoruz dıyorsunda sızın kırmızı cızgınız bumu erotızzmı cagrıstıran paylasımlarmı bır turlu anlayamadım kırmızı cızgı derken neyı kastettınız anlatında bızde bılelım

7
2
yanıtYanıtla
Emrah Cagigan:

bunlar hep can sıkıntısı

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet :

Kırmızı nokta yerine çizgimi dedi acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title