Haberler

Beşiktaş - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş - Galatasaray maçı gollerini kimler attı? Beşiktaş ve Galatasaray Ligde kaçıncı sırada?

Beşiktaş - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Spor Toto Süper Lig'in 10 haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesi futbolseverler tarafından merak edilmekte. Peki, Beşiktaş - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş - Galatasaray maçı gollerini kimler attı? Beşiktaş ve Galatasaray Ligde kaçıncı sırada?

Beşiktaş - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynana derbi mücadelesi son dönemde futbolseverler tarafından yoğun ilgi görmekte. Futbolseverler derbi mücadelesiyle ilgili "Beşiktaş - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş - Galatasaray maçı gollerini kimler attı? Beşiktaş ve Galatasaray Ligde kaçıncı sırada?" sorularını aramakta. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesine dair tüm detaylar haberimizde.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki mücadele Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI GOLLERİNİ KİMLER ATTI?

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan ve Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede Galatasaray'ın golünü 35. dakikada Cicaldau atarken, Beşiktaş'ın gollerini 39. ve 64. dakikalarda Larin attı.

BEŞİKTAŞ KAÇINCI SIRADA?

Beşiktaş aldığı galibiyet sonrası 3. sıradaki yerini korurken lider Trabzonspor ile arasındaki 4 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

GALATASARAY KAÇINCI SIRADA?

Galatasaray ise Beşiktaş mağlubiyetinin ardından 17 puan ile 8. sırada yer aldı. 24 puanlı Trabzonspor'un 7, ezeli rakibi Beşiktaş'ın 3, diğer ezeli rakibi 19 puanlı Fenerbahçe'nin ise 2 puan gerisinde kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Beşiktaş Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title