Haberler

Tartışmalara Ali Babacan da katıldı! Sosyal medyadan paylaştığı mesajla Sezen Aksu'ya destek çıktı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun"Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısında Hz. Adem ve Havva ile ilgili kullandığı ifadeler, sosyal medyada büyük tepki çekti. Aksu, günlerdir Twitter'da en çok konuşulan isim oldu.

DİYANET TEPKİ GÖSTERDİ

Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı da açıklama yaptı. Diyanet'in açıklamasında dini değerlere hassasiyet çağrısı yapılarak, "Hz. Adem ile Hz. Havva bütün insanlığın müşterek değeri ve ortak atalarıdır" denildi.

ALİ BABACAN DESTEK VERDİ

Aksu'ya destek verenlerden biri ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu. Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu'nun hedef alınması kabul edilemez" dedi.

Tartışmalara Ali Babacan da katıldı! Sosyal medyadan attığı tweetle Sezen Aksu'ya destek çıktı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Deva Partisi Ali Babacan Sezen Aksu Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (86)

Haydar:

Anlayacağınızı pek sanmıyorum ama Adem ile havvadan olmuşsak 8 değişik kan grubu nasıl oluyor önce bunu bir açıklayın.

26
214
yanıtYanıtla
Sergen Yilmaz:

Oda Allah'ın bir lutfudur kardesim hocalar kadar iyi bilemem güzel bir soru dikkat ettyisen 8 çeşit kan varken kac türden yaratılmış mahlukat insanoğlu var bide böyle düşün en basiti şeytan ateşten yaratılmışken adem babamız topraktan Havva annemiz rivayete göre adem babamizin bir kemiğinden ve Kuran'da insanoğlu dediği gibi bir su damlasindan ama topraktan geldik diyoruz bence fazla bu konulara girme ??

yanıt69
yanıt9
Hamza Yıldız:

Arkadaş cahillik bu olsa gerek baba ile çocugunun kan grubu çoğu zaman aynı değil

yanıt33
yanıt2
A.halim Karayel:

Haydar, keşke iyi niyetli olarak sormuş olsaydın bu soruyu. Anlayacağımızı sanmadığını söyleyip üstten küçümsüyorsun sonra ukalaca bir soru soruyorsun. Öncelikle bunu bil 8 çeşit kan grubu YOK! kendini güya bilgili gösterip ortalığa bilmeden cahilce yazma. Yoksa şuan düşürmeye çalıştığın ateşli kuyuna kendin düşersin.

yanıt28
yanıt8
Tuncay Akdağ:

Kardeşim sana zahmet şu 8 kan gurubunu söyler misiniz?Ben biraz cahilim bu konularda,bir bilgi bile öğrenmek herzaman kazanımdır.Tabi Recep İvedik filmindeki balık örneği gibi örnek verme

yanıt22
yanıt0
Haydar:

Çocuğun kan grubu ya ananınki ile aynı olur ya da babanınki ile O zaman Adem ile Havvadan çoğalmış isek niye 1 veya 2 çeşit değilde 8 çeşit kan grubu var burda bilimsel bir soru sorduk düşünme yeteneği olana.Boş boş yorum yapmayın.

yanıt8
yanıt25
Halit B.:

Ahahahahahaha Cahil :) Zır cahil. Cahil bir de şunu sor bakalım, Madem öyle neden insanların ırkları, renkleri, benizleri farklı farklı? O kadar ırk nasıl olmuş diye sorsana. Cahil.

yanıt22
yanıt1
Haydar:

8 çeşit kan grubu A B AB 0 A- B- AB- 0- toplam 8

yanıt8
yanıt9
Ayhan Erdoganv.:

Haydar kardeşim adem babamızın 4 çocugu olmuştur 2 si kız 2 si erkek 4 insandan farklı kan grupları oluşmuştur tabi herşey yaradan Allah'ın izniyle ve isteğiyle yaradan Allah'ın gücünü ve yaptıklarını bilimsel olarak açıklayamassın .şunuda unutma Allah'ın işini ve yaptığını sorgulamk hiç bir canlının haddi değil Allah a inanmıyorsanda sana birşey anlatmak manasız kalır

yanıt8
yanıt0
İbrahim YÜCEL:

Ali Babacan, oy devşirmek adına yaptığı trajikomik açıklamalarını gülerek izliyorum. Fikir ve ifade özgürlüğü insanların inanışlarına hakaret etmesine izin vermez!

174
20
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title