Haberler

Survivor Hikmet sakatlandı mı, yarışmayacak mı? Survivor Hikmet'e ne oldu, neden yok? Survivor Hikmet Tuğsuz nerede, neden yok?

Güncelleme:

17 Ocak Survivor haftanın 3. dokunulmazlık oyununda Hikmet dokunulmazlık oyununda sakatlık geçirdi. Bunun ardından izleyiciler, Survivor Hikmet sakatlandı mı, yarışmayacak mı? Survivor Hikmet'e ne oldu, neden yok? Survivor Hikmet Tuğsuz nerede, neden yok? merak etti. Peki, Survivor Hikmet Tuğsuz şuan nerede, hastaneye mi götürüldü? İşte bilgiler...

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Survivor Hikmet sakatlandı mı, yarışmayacak mı? Survivor Hikmet'e ne oldu, neden yok? Survivor Hikmet Tuğsuz nerede, neden yok?

SURVİVOR HİKMET SAKATLANDI MI, YARIŞMADA NEDEN YOK?

Survivor Hikmet Tuğsuz, bugünkü dokunulmazlık oyununda sakatlık geçirdi. Ardından doktor Hikmet'e baktı ve oyun oynayamayacağını söyledi. Bunun ardından Hikmet Tuğsuz hastaneye götürüldü ve tedavisi orada yapılacak. Hikmet bundan dolayı dokunulmazlıkta oynadı.

SURVİVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor 2022 Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title