Haberler

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanan Sedef Kabaş'a bir tepki de Bahçeli'den! Kelepçe oyununa çok kızdı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanına hakaret suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş hakkında muhalefet liderlerinin ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli'den de ilk tepki geldi. Kabaş'ın kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırmasına sinirlenen Bahçeli, "Zelil bir oyun, zillet bir tiyatro" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan Sedef Kabaş'a ilişkin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"TETİKÇİ BİR GAZETECİ"

Bahçeli, yaptığı açıklamada, "kin ve nefretine yenilmiş, ifade ve düşünce hürriyetini tersten yorumlamış tetikçi bir gazetecinin Cumhurbaşkanı'na karşı ağır ve affedilemez hakaretinin ne demokrasiyle, ne basın ahlakıyla, ne de hukukun evrensel ilkeleriyle bağdaşacak bir çarpıklık ve çürüklük olduğunu" kaydetti.

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanan Sedef Kabaş'a bir tepki de Bahçeli'den! Kelepçe oyununa çok kızdı

"KÖTÜ SÖZ BUMERANG GİBİDİR"

Kötü sözün bumerang gibi olduğunu, önünde sonunda dönüp dolaşıp sahibini bulacağını belirten Bahçeli, "Bilhassa bu sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur." açıklamasında bulundu.

"KINIYORUM"

Demokrasinin saygı ve tahammül sistemi olduğunu anımsatan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalıklı, usulü hayasızlıktır. Anılan gazetecinin tutuklanmasıyla bağımsız ve tarafsız yargı süreci başlamıştır. Herkes yargı kararını sabırla beklemek ve riayet etmek durumundadır.

Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum. Bu konuyu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelerin hesap hatası yapmaktan ve yanlışa ortak olmaktan kaçınmalarını hassaten tavsiye ediyorum."

Bahçeli'den Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanan Sedef Kabaş hakkında ilk yorum

Bahçeli'den Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanan Sedef Kabaş hakkında ilk yorum

Kaynak: AA / Politika

Devlet Bahçeli Sedef Kabaş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Sevda Gül :

Her kamera önü çiplaga „sanatci “ her küfürbaza hayasiza edepsize de „gazeteci“ diyen aptallar var

9
0
yanıtYanıtla
by nokta:

Olay ortaya çıkmasa algı yapılacaktı ama zırt diye ortada çıkınca algı çöktü ekranlarda dönen sosyal medyada açız diyenden dolar 25 tl olacak diyenine kadaar tiyatro oynayanlar var algı trenine binen ineceği yere varamaz

7
0
yanıtYanıtla
Muhsin MÜCAHİT:

Bunlar ülkeyi kaosa sürükleyen bunlar düzen bozucular bunlar

3
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Cumhuriyetimizin kurucusu İlk cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürke hakaret edenlere de keşke tepki verebilsen onlarında cezalandırılmasını isteyebilseydin.

1
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Keşke kelepçe vurulsaymış. Sade normal vatandaşa, kelepçe vuruluyorda bu kadının ne özelliği varmış

2
0
yanıtYanıtla
Kuman:

Türkmen başını bu serzenişini beğenmeyenler varmış! Hadi sıfır numara ense traşınızı görelim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title