Haberler

Son dakika haberi... Bakan Kasapoğlu, Altıağaç Karaağaç Yüzme Havuzu Açılış Töreni'ne katıldı Açıklaması

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kış şartlarına rağmen Türkiye'nin dört bir yanına yeni tesisler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Bakan Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı tamamlanan Altıağaç Karaağaç Yüzme Havuzu Açılış Töreni'ne katıldı.

"Bir yandan kar yağıyor bir yandan açılış yapıyoruz." diyerek konuşmasına başlayan Bakan Kasapoğlu, "Bu herkese nasip olmaz. İşte gördük; büyük laflar ederek İstanbul'da, Ankara'da belediyeciliğe talip olanların düştükleri hali gördük. Onların halkımızın en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak kadar acze düştüklerini, bu anlamda eser siyasetini, hizmet belediyeciliğini, hayal dahi edemeyecek bir vizyonda olduklarını gördük." ifadelerini kullandı.

Kasapoğlu, hizmete, açılışlara devam edeceklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Biz yoğun kış şartlarına rağmen hep birlikte belediyelerimizle, teşkilatımızla, milletimizle el ele vererek inci tanesi gibi tesislerimizi Ankara'mıza, Türkiye'mizin dört bir yanına birer birer dizmeye, milletimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Çünkü biz gücünü milletten alan, eser, hizmet siyasetinin mensuplarıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde onlara rağmen hizmet siyasetimizin çıtasını yükseltmeye, her şeyin en güzeline layık olan aziz milletimizi 81 vilayetimizde en güzel tesislerle, en modern altyapıyla birer birer buluşturmaya devam edeceğiz."

Milletin hizmete erişimini sağlamakla görevli olduklarını dile getiren Bakan Kasapoğlu, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sonrasında güçlü koordinasyonla birlikte hamdolsun yatırımları çok daha farklı noktalara taşıma şansını yakaladık. Mamak'ta her hafta açılış var. Ankara'nın diğer ilçelerinde iş birliği yaptığımız tüm ilçelerimizde açılışlarımız var. Artık temelini attığımız tesislerin meyvelerini birer birer toplama sürecine girdik." diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, sporu tabana yaymayı amaçladıklarının altını çizerek, şunları ifade etti:

"En kapsamlı gençlik yatırımlarını, en modern spor tesislerini son 20 yılda Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz gibi hizmetteki çıtamızı yükseltme adına bu altyapıyı birlikte güçlendiriyoruz. Önceki hafta Keçiören'de 34 tesisin açılışını gerçekleştirdik, Ayvalı Gençlik Merkezi'nin temelini attık. Bugün Mamak'ta Altıağaç Karaağaç Yüzme Havuzu'nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Yarının basketbol yıldızlarını, voleybolcularını, yüzücülerini Ankara'nın dört bir tarafında yetiştirme iddiamızı yinelemek istiyorum. Gençlerimizle, kadınlarımızla, Mamak'ın tüm halkıyla bu tesislerin dolu dolu kullanılması bizim en büyük temennimiz. Halkımızın butik tesisleşme anlayışıyla evinden en kısa mesafede yürüyerek erişebileceği tesisleri fazlasıyla gerçekleştireceğiz. Havuzlarıyla, salonlarıyla, semt sahalarıyla, tenisiyle, basketboluyla, voleyboluyla yeni sporcularımızı yetiştirme çalışmamızı bir yandan gerçekleştirirken, diğer yandan sporu tabana yayma politikamızla tüm toplumumuzun tesislere erişimini hep birlikte sağlayacağız."

Konuşmasının ardından protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini kesen Bakan Kasapoğlu, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle yapımı tamamlanan salonu gezdi.

Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Lütfiye Selva Çam ve Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emrullah İşler Murat Köse Ankara Spor Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title