Haberler

Paylaşılan fotoğraf ele verdi! Firari HDP'li Semra Güzel, Norveç'te ortaya çıktı

Güncelleme:

PKK'lı terörist Volkan Bora ile 5 yıl önce çektirdiği fotoğrafları basına yansıyan ve yasama dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li milletvekili Semra Güzel hakkında son olarak yakalama kararı çıkarılmıştı.

Paylaşılan fotoğraf ele verdi! Firari HDP'li Semra Güzel, Norveç'te ortaya çıktı

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ELE VERDİ

En son Diyarbakır'da görüldüğü öğrenilen Güzel'in yasa dışı yollarla Almanya'ya kaçtığı öne sürülmüştü. Dokunulmazlığı kaldırılan Güzel yeni bir gelişme yaşandı. Kayıplara karışan HDP'li Güzel, Norveç'te ortaya çıktı. Hakan isimli bir kişinin Instagram hesabında fotoğrafını paylaştığı Güzel'in Norveç'te olduğu tespit edildi.

İşte o paylaşım;

Paylaşılan fotoğraf ele verdi! İşte HDP'li Semra Güzel'in sığındığı ülke

SÖZLÜ OLDUKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Söz konusu fotoğraflarla ilgili açıklama yapan HDP'li Semra Güzel, "Volkan Bora ile üniversite yıllarımda tanıştım ve bir süre arkadaş olarak görüştüm. Kendisi ile yaşadığımız duygusal yakınlık sonucunda, aileler arasında yaptığımız bir tören sonrasında sözlendik. Volkan Bora gazetecilik yaparken, 2009 sonlarında maruz kaldığı soruşturma ve davalar neticesinde yurtdışına gitmek zorunda kaldı. Ulaşmaya çalışmama rağmen, 2014 yılına kadar kendisiyle hiçbir şekilde görüşemedik." ifadelerini kullanmıştı.

"GÜVENLİK NEDENİYLE O KIYAFETLERİ GİYDİM"

Semra Güzel, "2013-2015 yılları arasında başlatılan çözüm ve barış sürecinin olumlu havası içerisinde çocuklarını, annelerini, babalarını ve sevdiklerini görmeye çalışan birçok kişi gibi ben de Volkan Bora'ya ulaşmaya çalıştım. Bahsi geçen bölgeye gittiğimde iki kadın tarafından karşılandım. Bana güvenlik koşulları nedeniyle kendi kıyafetlerinden giymem gerektiği söylendi. Bir süre bekledikten sonra orada olduğunu öğrendim ve görüştük. İşte basına servis edilen fotoğraflar bu görüşmeye ait fotoğraflardır." demişti.

"O DÖNEMDE PARTİ ÜYELİĞİM YOKTU"

Semra Güzel, açıklamasının devamında şunları söylemişti:

"Sadece benim değil milyonlarca insanın geleceğe dair umutlandığı ve barışı arzuladığı bir süreçte, bizatihi hükümetin karşı tarafla görüşmeler yaptığı göz önüne alınırsa, bu fotoğrafların bugün hakkımda yürütülen karamalara, kumpas girişimlerine ve suçlamalara dayanak yapılmaya çalışılması kabul edilemez. 2014 yılı içerisinde kamu alanında görev yapmaktaydım ve hiçbir siyasi partiye üyeliğim yoktu. 2017 yılında, Volkan Bora'nın yaşamını kaybetmesinin ardından ele geçirilen kimi materyaller sonucu açılan soruşturma dosyalarında bana dair herhangi bir işlem olup olmadığını bilmiyorum. Fakat 2018'de milletvekili seçilene kadar, hiçbir şekilde hakkımda bir soruşturma başlatılmadı ve ifadeye dahi çağrılmadım. 5 yıl önce ele geçen fotoğrafların yargıya konu edilmeden bugün basına servis edilmesi erkek-devlet aklının bir tezahürüdür. Son derece çirkin ve cinsiyetçi söylemlerle yapılan fotoğraf ve haber servisinin partim hakkında siyasi iktidar tarafından yürütülen kirli propagandaların bir devamı olduğu aşikardır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Semra Güzel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (19)

Can Ertekin:

Norveç'e gidene kadar uyudu mu herkes. Hapise gireceği belliydi . Neden takip etmiyorsunuz. Yuh be yuh

396
59
yanıtYanıtla
Sadık:

CHP karşı çıktı ,dokunulmazlıgı geç kalktı

yanıt1
yanıt0
özgür :

Dagda askere kurşun atanı hdp vekil yapti şehirde polisi taşlıyanı chp üst makamlarında yer verdi

257
168
yanıtYanıtla
Sadık:

Chp ,iyi parti malesef hiç destek vermedi hükümete ,Hdp yi kapatmayada bu iki parti ve Deva ,Gelecek partisi hep karşı çıktı.

205
138
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Kimbilir daha kac tane var niye hukumetimiz bunlari kontrol etmiyor , zamanlarimi yok? Turkiye ye seyahate bile gelirler haberimiz olmaz , HDP kapatin , coktan yapilmasi gerekirdi

138
66
yanıtYanıtla
SMMM:

HEM MİLLETVEKİİLİĞİNİ DÜŞÜR HEM YAKALAMA KARARI ÇIKAR O ESNADA TERÖRİST YURTDIŞINA KAÇSIN .BRAVO HÜKÜMET BRAVO İMKANSIZI BAŞARIYORSUNUZ

132
62
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

şunları savunana kol kola gezene ortaklık yapana kimse laf etmiyor hapse atmak isteyen hükümete laf ediyor :D rezillik önce desteklediğiniz partilerin bunlarla ilişkilerini kınayın sonra hükümete laf edersiniz

129
54
yanıtYanıtla
ali can:

BUNU MİLLET VEKİLİ OLMADAN ÖNCE ARAŞTIRIP MECLİSE SOKSAYDINIZ YA HER ÖNÜNÜZE GELENİ MİLLET VEKİLİ YAPMAYIN ARKADAŞ

123
29
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

BEBEK Katili Teröristlerin mecliste gezdiği, parti kurup dağa çıkarmak için insanları kandırdığı, terörist başının heykelini dikmek istedikleri , polisi askeri görüncede ETEK giyip kadın kılığına girdiği, tek ülke Türkiye sanırım

110
41
yanıtYanıtla
Şükrü Aktaş:

bay klavye kahramanı Türkiye dışında ülke ve yerimsen seç varmısın

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title