Haberler

    Ünlü Oyuncu Nişanlandı! İşte Fotoğraflar...

    Güncelleme:

    Beyaz TV'de ekrana gelen 'Yaşama Dair' adlı programın sunuculuğunu üstlenen oyuncu ve sunucu Semra Güzel, MT Hukuk kurucusu Avukat Mülhan Tümer ile İzmir'in Urla ilçesinde aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı.

    Çiftin yüzüklerini, Göksu Uluslararası Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin kurucusu Mithat Tümer taktı.

    SEMRA GÜZEL KİMDİR?

    1988 yılında İzmir'de doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Tasarım Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra Almanya'ya giderek Hamburg'da Drama Eğitimi aldı. Oyunculuk eğitiminin haricinde Longtimeliner Elite Linergist ve Alster Kozmetikschule'de Suzan Klein'dan güzellik uzmanlığı eğitimi aldı ve bir süre eğitmenlik yaptı.

    Aynı süreçte Almanya'da radyo programcılığı ve televizyon programcılığı da yapmıştır. Türkiye'ye döndükten sonra Craft Tiyatro'da oyunculuk eğitimine devam etti. Kariyerine ilk olarak Alemin Kıralı dizisinde rol alarak adım atan Semra Güzel, daha sonra Zengin Kız Fakir Oğlan, Hıyanet Sarmalı, Home Ofis ve Kervan 1915 isimli önemli sinema filmi ve dizilerde rol aldı. Genç oyuncu, Şevkat Yerimdar dizisi kadrosunda 'Sanem' karakterini canlandırdı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Semra Güzel Beyaz Tv Türkiye İzmir Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title