Haberler

Firari FETÖ'cü Arif Erdem 1,5 yıl sonra New York'ta ortaya çıktı

Güncelleme:

Firari FETÖ'cü ve eski futbolcu Arif Erdem 1,5 yılın ardından New York'ta ortaya çıktı. ABD yönetiminin daha önce nerede olduğuna dair bilgi edinemediğini söylediği Erdem'in böylece hangi ülkede bulunduğu belgelendi.

Eski futbolcu FETÖ'cü Arif Erdem, Türkiye'den kaçtıktan sonra ilk olarak 24 Ocak 2020 tarihinde ABD'nin Virginia eyaletinde görüntülenmişti.

NEW YORK'TA GÖRÜNTÜLENDİ

Erdem, aradan yaklaşık 1,5 yıl geçtikten sonra bu kez New York'ta bir restoranda yemek yerken görüntülendi. Bir Türk vatandaşı FETÖ firarisini tanıyıp fotoğrafını çekti.

Firari FETÖ'cü Arif Erdem, 1.5 yıl sonra New York'ta ortaya çıktı

ABD İADE TALEBİNE OLUMLU YANIT VERMEMİŞTİ

Türkiye, ABD'den firari FETÖ'cü ve eski futbolcu Arif Erdem'in iade edilmesini talep etmiş ancak Erdem'in yerinin bilinmediği gerekçesiyle iade talebi gerçekleştirilememişti.

FETÖ ELEBAŞI İLE 289 KEZ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Firari FETÖ'cü Arif Erdem'in 2012-2013 yıllarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kullandığı cep telefonuyla 289 kez görüştüğü ve mesajla iletişim kurduğu belirlenmişti.

Kaynak: 24TV

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Spor

Arif Erdem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (20)

Demir Acer :

ay cicegi yaginin litresi kac tl bilen varmi?

224
103
yanıtYanıtla
Kuman:

Dedik ya! Sizin gibilerinin İşkembelerini bir türlü doyuramadık. Terörist diyoruz sen kalkmış işkembem boş diyorsun

yanıt37
yanıt70
Ali Ozgul:

Kuman senin işkembe iyi doyuyor savunduğuna gore

yanıt35
yanıt15
mahmut kemal :

Terörist başka nerede olacak tabiki terörist ülkelerden birinde olacak

118
64
yanıtYanıtla
Metin Yazıcı:

Çay ne kadar oldu?

115
61
yanıtYanıtla
Kuman:

Sizin gibi arsızların işkembelerini bir türlü doyuramadık

yanıt57
yanıt72
Ali Ozgul:

Kuman sen doyuyorsunki çay yağdan haberin var çünkü sizin gibi bedava makarna kömür alın ta doymuyoruz

yanıt35
yanıt17
Kuman:

Ali; Elhamdülillah aç açıkça değiliz. Vatan sağ olsun. Biz Nihal Atsız atanın şiirindeki gibi dağ bayır ova dümdüz vatan sevdasındayız. Siz Şişli'de dansa devam

yanıt0
yanıt1
Mete HAN:

Arif terörist mi şimdi

117
25
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

O zamanki GS nin kadrosu aklıma geldikçe aklıma Avrupa da alınan kupalar geliyor . Geliyor dedik ne var ? Aklımıza da mı gelmesin ? Ona damı gem vuralım ?

65
50
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title