Haberler

Camdaki Kız yeni bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız yeni sezonunda da izleyiciyi ekranların önünde kilitlemeye devam ediyor. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izlemek için merakla araştırıyor. Camdaki Kız yayınlandığı son bölümde yine çarpıcı bir son ile bitti. İzleyenler heyecanla Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı araştırıyor. Camdaki Kız yeni bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı izle!

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesinin Feride değil Sema olduğunu öğrenen Nalan'ın dünyası başına yıkılır. Bunca yıl annesinden sevgi görmeyen Nalan için taşlar yerine oturur. Hayri'nin yardım çabaları ise ters teper. Nalan, öğrendiği gerçeklerden sonra herkesten uzaklaşıyor. Hayri başta olmak üzere herkesi azarlayan Nalan'ın artık kimseye güveni kalmaz. Feride, Nalan'a gerçek annesinin Sema olduğunu söyledikten sonra fenalaşıyor. Nalan'ın kendisinden nefret ettiğini gören Feride, artık kendi başına ölümü bekler.

Çat kapı Koroğlu Konağı'nı ziyaret eden Pervin ise Gülcihan tarafından pek de hoş karşılanmaz. Bu ziyaretten en rahatsız olan ise Rafet olur. Selen, şirketteki hisselerini Sedat'a satmak istediğini ve artık şirketle bağının kalmasını istemediğini söyler. Sedat ise hisseleri alabilecek parasının olmadığını söyleyince Selen, Nalan'ın arsasını Sedat'ın almasını ister. Nalan için her şey daha da zorlaşır.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Feride'nin itirafı sonrası Nalan'ın hayatı değişmeye başlar. Özellikle Feride ile girdiği güç savaşında öne geçmeyi başarır. Feride, yardımcısı ile birlikte gideceğini Nalan'a söyler. Bir başka giden kişi ise, Hayri'dir. Hayri, yalnız bırakmayacağım dediği Nalan'a karşı sözünü tutamamış ve bir nedenden dolayı köyüne dönmektedir. Bu, zamansız gidiş Nalan'ı düşündürmektedir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ OYUNCULARI

Burcu Biricik : Nalan

Devrim Yakut : Gülcihan

Enis Arıkan : Muzo

Feri Baycu Güler : Döndü

Feyyaz Şerifoğlu : Sedat

Hamza Yazıcı : Tako

Hande Ataizi : Cana

Merve Polat : Billur

Nihal Menzil : Hafize

Nur Sürer : Feride

Selma Ergeç : Selen

Şerif Erol : Adil

Tamer Levent : Rafet

Tuğrul Tülek : Levent

Cihangir Ceyhan : Hayri


Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Camdaki Kız Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title