Haberler

Niyazi Koyuncu'nun konseri, Pendik Belediyesi tarafından iptal edildi

Güncelleme:

Sanatçı Niyazi Koyuncu, Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs'ta Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almasının AK Partili Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini duyurdu.

"DAHA GÜR SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Koyuncu, "Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının 'değer yargılarını ve görüşlerini' paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini sunmuştur. Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz" dedi.

AYNUR DOĞAN'IN KONSERİ DE İPTAL EDİLMİŞTİ

Sanatçı Aynur Doğan'ın Kocaeli'nin Derince ilçesinde 20 Mayıs'ta vereceği konser, AK Parti'nin yönetimde olduğu Derince Belediyesi tarafından iptal edilirken, benzer içerikli bir karar da AK Partili Pendik Belediyesi'nden geldi. AK Partili Pendik Belediyesi, ağabeyi sanatçı Kazım Koyuncu gibi müzisyen olan sanatçı Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal etti.

Kaynak: ANKA / Magazin

Niyazi Koyuncu Pendik Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

HALİS ER:

Doğru karar

14
17
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Yeter artık bu nedir yahu, bu gidişle millete sadece Uğur Işılak'tan Dombra dinlemek mi?serbest olacak, bırakın herkes istediği yerde konser versin, takdir halkın gider izler yada izlemez, yasaklarla bir yere varılmaz.

12
10
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Böyle bir gerekçe kabul edilemez!

12
6
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

İstanbul'un fethine işgal gözüyle bakan hainlerin bu ülkede yeri yok.

4
2
yanıtYanıtla
Zeynel Göktekin:

Bedava söyle şarkıları o zaman. Herkesin işi gücü para

2
2
yanıtYanıtla
Serife Damatoglu:

Allah tan acil şifalar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Serife Damatoglu:

Allah dan acil şifalar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title