Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Aziz Yıldırım'la ilgili sözleri Ali Koç'u küplere bindirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuk olduğu canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert çıktı. Kütahyalı'nın Aziz Yıldırım'la ilgili FETÖ imasına kızan Ali Koç, "Aziz Yıldırım'ı ağzına alma, terbiyeni takın. İnsanlar yaptıklarından sorumludur. FETÖ'nün en önemli ayağı medyaydı. Sen de içindeydin. Önce yücelt sonra göçert. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un katıldığı Beyaz TV'deki Derin Futbol programına Koç ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan diyaloglar damga vurdu. Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Mesut Özil transferinde Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti tarafından kayrılmıştır" sözlerine "Boş konuşuyorsun. Bizi kim kayırdı? Devlet mi gidip aldı" şeklinde yanıt verdi.

3 TEMMUZ TARTIŞMASIYLA BAŞLADILAR

3 Temmuz süreciyle ilgili konuşan Ali Koç, "Rasim Ozan Kütahyalı, 3 Temmuz'dan 4 yıl sonra Beyaz TV'de, 2015'te şunları söyledi: '3 Temmuz olmasaydı, Fenerbahçe'yi yerle yeksan etmeseydik, Galatasaray'ın önünü açamazdık. Galatasaray için neler yaptığımı en iyi Ünal Aysal bilir. Siz laf üretirken, biz laf ürettik. Galatasaray 2011 itibariyle gömülmüştü. 3 Temmuz olmasa biterdi. Galatasaray, Fenerbahçe'den çok geriye düşecekken, bugün eşit seviyelerde. Onun bir medya ayağı da var değil mi, biraz düşünün bazı şeyleri.' Bunlar ne demek?" ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ DÖNEMİNDE FENERBAHÇE KOLLANDI"

Bunun üzerine Koç'a yanıt veren Kütahyalı, "Galatasaray yöneticileri o dönem çok şımardı. Onlar havaya girince, ben de hatırlatmak istedim. Diplomatik değil, Dan, dun söyledim. 3 Temmuz'dan önce Fenerbahçe atılım kaydetti. 3 Temmuz'da Fenerbahçe yara aldı, Galatasaray o boşluktan faydalandı. Galatasaray bu işin içinde değil. Esas hedef Aziz Yıldırım'ı yok etmekti. Dolaylı olarak Fenerbahçe'yi de eleme geçirme operasyonu. Ondan sonra Galatasaray'ın önü açıldı ama bu bir şanstı. Fenerbahçe zaten sonuna kadar geldi, Süper Final'de kaybetti. O zaman fanatik bir insandım, şimdi objektifim. Fanatik Galatasaraylı, Aziz Yıldırım karşıtı olarak bunları söyledim. Aziz Yıldırım çok tuhaf bir güçtü. Başka başkanları kontrol edecek kadar güçtü. Usulen o dava yanlıştı. Galatasaray'ın 97'si ile ilgili Mehmet Ağar'ın da yüzüne söyledim, Rıdvan Dilmen de şahittir. 97'de de Beşiktaş'ın hakkı yenmiştir. Ali Koç dönemlerinde Fenerbahçe kollandı" açıklamasını yaptı.

"AZİZ YILDIRIM KUL HAKKI YEMEDİ, SUÇ İŞLEMEDİ"

Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'nın açıklamasına, "Aziz Yıldırım kul hakkı yemedi, suç işlemedi. Bir sene hapiste yattı. O zamanlar can derdindeydik, sizin programları izlemedik. Sanki Rasim Bey, tesadüf de olabilir, spora girdi. Ahmet Bey, Rasim Bey'i spora soktu." sözleriyle yanıt verdi.

"AZİZ YILDIRIM'IN ADINI AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEKECEKSİN"

Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'a yönelik, "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı" dedi.

Bunun üzerine Kütahyalı'ya tepki gösteren Koç, "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden oldu. Kul hakkı yedin. Bu senin alnından silinmeyecek. Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Karşımdaki zat yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniyordu destekçilerinden, sempatizanlarından ve de daha kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsü. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin!" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH ALLAH BASINDAN SENİN GİBİLERİ TEMİZLER"

Programın son anlarında iki isim arasındaki tansiyon artarken, Ali Koç, son olarak, "Rasim Bey, ailemin ağzını adına alana kadar her şey güzeldi. Daha bitmedi, dışarıda da devam edecek. Futbolda temizlik lazım, inşallah Allah basından da senin gibileri temizler" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ali Koç Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (11)

juzen sari:

helal lan ali abi

54
5
yanıtYanıtla
yosi boyacı:

ali baskan suc sende bunlar kim ki programa cikiyorsun

53
3
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

"Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin." diyen ali koçun tanrısı aziz yıldırım mı?

10
37
yanıtYanıtla
Arslan Bilen:

Ben Ali Koç olsam bu adamların olduğu programa katılıp onları yüceltmem kendimi de küçültmezdim futbol hariç her şeyin konuşulduğu saçma bir programdan başka bir şey değil.

40
4
yanıtYanıtla
Akın Civelek:

Rasim Ozan bir milletvekilliği filan verinde artık sussun ya. Artık mide bulandırıyor

39
4
yanıtYanıtla
Cihan C:

Hiçbir vasfı olmayan bu tipi neden televizyona çıkarıp konuşturuyolar anlamıyorum.

37
2
yanıtYanıtla
mustafa :

başkan sana yakıştıramadım bunlar kim ki bunların programına katılmışsın

32
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

OMURGA SIKINTISI YASAYAN KARI KOCA FIRTINAYA YAKALANMIS TEKNE GIBI SAGA SOLA SAVRULDUGUNDAN BAZAN BÖYLE KAYAYA TOSLUYORLAR AMA BUNLAR ZAMAN VE ZEMINE UYMA HER DEVRIN ADAMI OLMA UZMANI OLDUKLARINDAN ALISIKLAR:

20
1
yanıtYanıtla
yosi boyacı:

bu rok hepten cizmeyi asti

15
3
yanıtYanıtla
TT:

Ahh başkan ahhh, ne işin var bu seviyesiz adamın yanında...

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title