Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: Saat 22.00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 22:00'de açıklama yapacağını belirterek, "Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası tüm gözler, CHP liderinin saat 22.00'de yapacağı açıklamaya çevrildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BU AKŞAM İFŞA EDECEĞİM"

Bu akşam 22:00'de canlı yayın yapacağını duyuran CHP lideri, "Ben en iyisi bu akşam 22.00'de bu skandalı açıklayayım. Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun saat 22:00'de sosyal medya hesabından bir video paylaşması bekleniyor.

"BAHÇELİ CEBİNDE DOLAR MI TAŞIYOR TÜRK LİRASI MI?"

Konuşmasında ekonomiye dair eleştirilerde de bulunan Kılıçdaroğlu, "Kimin ne yaptığı, hangi kararı aldığı belli değil. Hani Türk lirası var ya, değeri kalmayan Türk Lirası. Acaba Bahçeli cebinde dolar mı taşıyor Türk lirası mı? Ben merak ediyorum. Bahçeli kalkıp Türk lirasını itibarsızlaştıran iktidara destek veriyorsa orada bir sorunumuz var demektir." dedi.

"ZAMLAR DEVAM EDECEK"

Art arda gelen zamlara da değinen CHP lideri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zamların arkası kesildi mi? Bundan sonra zamlar devam edecek. Elektrik üreticileri taban fiyatını yükseltti. Bu zam gelecek demek. Temmuz ve Ağustos ayında elektriğe zam gelecek. Tüm vatandaşlarım hazırlıklı olsun önümüzdeki süreçte elektriğe zam gelecek."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (14)

ufuk tiryaki:

yeterki bu ülkenin başına sen gelmede tek zam gelsin

80
74
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Sebep senin gibi cahille aynı kafada değil diyemi azcık insan olun ya sizden kimse bişey istemiyo azcık insan olmanı bekliyorum bu ülkede halkını seven paylaşımcı ve halkçı bi yönetim istiyoruz senin gibi cahillerde kazanacak merak etme senide ötelemiycekler

yanıt15
yanıt25
MEHMET AKİF YILMAZ:

Ne geliyorsa sizin gibi cahiller yüzünden geliyor başımıza.

yanıt16
yanıt17
tahsin bueyuekkol:

kacmayami düsünüyor ?? daglarami acaba??

97
33
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Adam gibi adam. Ama sende aynı yolu kullanma. Kişiler değil toplum önemli olmalı. Halk icin ve devlet icin olmalı. Yolun açık olsun

34
89
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

bazı cümleleri çok komik toplu kaçış :):):

43
18
yanıtYanıtla
Ahmet :

Saat 22de komedi var desenize ??????

35
23
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

sende satılmış medya kanalları izle

yanıt11
yanıt14
GERÇEKÇİ...!!!!!:

BU KADAR BOŞ YALAN DOLANLA UĞRAŞMASANIZ KEŞKE,, 9 SEÇİM KAYBEDİP SİZDEN MEDET UMAN İNSANLAR VAR BU ÜLKEDE, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYIN ONLARI BİR DEFA DAHA...YALAN SÖYLEMEKTE BİR YERE KADAR

32
19
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

yolun açık olsun kemal başkan büyüksün 3

19
25
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title