Haberler

Melikgazi Belediyesi 5 mahalleye yeni pazar yeri yapacak

Güncelleme:

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi tarafından 5 mahalleye yeni pazar yeri yapılacağı bildirildi.

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi tarafından 5 mahalleye yeni pazar yeri yapılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların nezih ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapmaları amacıyla Selçuklu, Alpaslan, Gürpınar, Kazım Karabekir ve Bahçelievler mahallelerine pazar yeri yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçe halkının yaşam kalitesini artırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirtti.

Melikgazi'nin hızlı bir şekilde büyüdüğünü vurgulayan Palancıoğlu, şöyle devam etti:

"Biz de buna uygun olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yürütmüş olduğumuz hizmetlerle diğer belediyelere örnek ve referans oluyoruz. Vatandaşlarımızın nezih ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapmaları amacıyla ilçemizin farklı mahallelerine yapacağımız kapalı pazar yerleri ile alışverişi keyifli ve konforlu bir hale getireceğiz. Selçuklu pazar yeri ve sosyal tesisimiz bitti, yakında hizmete açacağız. Gürpınar, Kazım Karabekir ve Bahçelievler mahallelerinde yapacağımız pazar yerleri de ilçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Bir de Alpaslan kapalı pazar yerimiz var. Buraya alışverişe gelenler için kafeler, oturma ve sohbet mekanları bulunacak. Bu yeni konseptimiz ile birlikte pazar yerlerimizi yalnızca alışveriş yapılan merkez olmaktan çıkararak, sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçların da karşılandığı sosyal tesisler olarak işlevlendireceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title