Haberler

"Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalı" diyen emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri geri alındı

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın AİHM kararı doğrultusunda serbest bırakılması gerektiğini ifade ettiği için hakkında soruşturma açılan emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri geri alındı. Kararın, kendisine tebliğ edilmesi ile birlikte Avcı'nın emekli polis kimliği ve silahı da geri alınacak. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun'un rütbeleri alınmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, attığı tweetle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek verdiği gerekçesiyle eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun'un, terör örgütü ile iltisaklı, irtibatlı olduğu gerekçesiyle rütbesini, silahını ve kimliğini almış, polis evlerine girişini yasaklamıştı.

'Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalı' diyen Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri söküldüEski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'IN SERBEST BIRAKILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Uzun'un ardından bu kez de emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararı doğrultusunda eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını söylediği için soruşturma açılmıştı.

HANEFİ AVCI'NIN POLİS KİMLİĞİ VE SİLAHI DA GERİ ALINACAK

Edinilen bilgiye göre, Hakkında 7145 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 26. Maddesi ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 35. Madde doğrultusunda soruşturma yürütülen emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin geri alınmasına karar verildi. Kararın Avcı'ya tebliğ edilmesi ile emekli polis kimliği ve silahı da geri alınacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

KOM Daire Başkanlığı Selahattin Demirtaş Canan Kaftancıoğlu Emniyet Müdürlüğü Hanefi Avcı Sabri Uzun Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

bayram doğan:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. önemli olan doğruyu söyleyebilecek cesarete sahip olmak.. rutbeleriniz sizin olsun

271
322
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Git irkina dinine mensub oldugun yerde zibar

yanıt85
yanıt70
Niğra:

Bu memlekete ihanet etmek doğruluksa bu şehitler neden. Can veriyor. terörüstü övmek ne zaman düşünce özgürlüğü oldu. hainlerin haberini yapmak bile suç olmalı.

yanıt109
yanıt44
Hayri :

saddam da çatlak sesleri anında keserdi aynı durum bugun kuzey kore de var muhalif hareket yapan yargı margı olmadan direk infaz demekki aşırı oteriterlik arkadan totaliterliği getiriyor tabi sonucta tekçi yönetim bicimleri göstermelik kurumlar ve hatta formalite seçimler işin sonun oraya kadar gidiyor

207
284
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Sen hep doğudan örnekler vermişsin,ama batıda terörü öven,teröriste destek açıklamaları yapanlar Türkiye deki gibi normalleştirilmez anında sesi kesilir!Kimsenin haberi olmaz!Bak senin bile haberin yok!

yanıt360
yanıt103
Burhan Savas:

selahattin demirtaş suçsuzdur diyenin aklına şaşarım. bir kere 6-7 eylül olaylarının baş sorumlusu. bu neyin kafası ki serbest bırakılmalı diyorlar. o ve onun gibiler içeride biz dışarıda güzeliz.

254
209
yanıtYanıtla
adem :

bütün mal varlıklarınıda alalım sürünsün onlar gibi

192
209
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

EMEKLİ MAAŞIDA İPTAL EDİLMELİ. GERİYE DÖNÜK MAAŞLARI DA İADE İSTENMELİ.

199
188
yanıtYanıtla
Kemal Aslan:

Diyelim ki sende almanyada bu tur konusma yapsan sanada aynisi yapilsa bu sekilde cvp yazarmiydin empati kur empati

yanıt87
yanıt47
Burak Ergül:

AİHM haksızlık var diyorsa uymak durumundayız . Birisi AIHM nin kararını yüksek sesle zikrediyorsa bu eleştiri bile değildir kaldı ki eleştirsin , eleştirmek yasak mı günah mı .Toplumu bu kadar tekdüze çevirmemeliyiz .

229
144
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title