Haberler

Kılıçdaroğlu, vatandaşın "Benimle tavla oynarsan oyumu sana vereceğim" teklifini hiç düşünmeden kabul etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'a Hizmette 3. Yıl Sunumu" etkinliğine katılarak İBB başkanı Ekrem İmamoğlu rehberliğinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İMAMOĞLU İLE KÖY KAHVESİNE GİTTİ

Ziyaretlerinden birinde Arnavutköy'e geçen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Boğazköy İstiklal Mahallesi'ndeki köy kahvesinde çay molası verdi. Kılıçdaroğlu, köylülerle ekonomi ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirirken, mahallenin muhtarı olan Suat Özgür ise yaşadıkları sorunları İmamoğlu'na aktardı. O sırada İmamoğlu, yanında bulunan yardımcılarına, not aldırdığı konularla ilgi talimat verdi.

Vatandaştan Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken teklif: Benimle tavla oynarsan, oyumu sana vereceğim

"BENİMLE TAVLA OYNARSAN, OYUM SANA"

Ziyaretin sonunda bir vatandaş, Kılıçdaroğlu'na tavlada meydan okudu. Vatandaşın "Benimle tavla oynarsan oyumu sana vereceğim, söz" şeklindeki teklifine, Kılıçdaroğlu ise "Tamam" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500

Yorumlar (12)

Fatihan:

Benimle öğle namazına cemaate gidelim diyecek hali yok...iyi ama beni laila ya götürürsen dememis

75
56
yanıtYanıtla
ismail bey :

Kılıçdaroğlunun verebileceği ve gerçekleştireceği en büyük vaat bu olabilir anca..

84
38
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

hahahahahahah :DDDDDDD

yanıt15
yanıt3
ismail bey :

Kılıçdaroğluna kazanırsa deseydi, o oyuda gittiydi kemalin..

yanıt6
yanıt2
Sanane Adımdan :

yok ya Kılıçdarla olucak iş değil

71
36
yanıtYanıtla
kadir AKPINAR:

sonra bunlardan hayır bekliyoruz oyun bu kadar ucuz hey Allahım ya

35
19
yanıtYanıtla
Ahmet Dere:

Ne kadar saçma oyunun kaderi oyuna bağlıyor vatandaş kimse ülkenin kaderi oyunmu cahil insanlar zaten CHP lidir o kişi kılıçtar oğlu da oyunun parçası olarak geldi devam ediyor garipler siyaseti bunlar içlerinin dışa vuruşu

22
10
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Neticeyi merak ediyorum

24
3
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

bari tavla oynamayı becerebilse

11
7
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Gülermisin ağlarmısın geldiğimiz noktaya bak

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title