Haberler

Sokakta hediye dağıttık!

Güncelleme:

SDN editörü Samete Jankovic sokağa çıktı ve sokakta insanlara soru sordu. Cevapları bilenlere Mcdodo'dan hediye dağıttı.

Eğlenceli bir video ile karşınızdayız. SDN editörü Samet Jankovic sokağa çıktı ve birbirinden farklı teknoloji sorularını sokakta insanlara sordu. Cevapları bilenlere Mcdodo'dan hediye dağıttı. İşte eğlenceli dakikaların yaşandığı o anlar!

Sokakta hediye dağıtmaya çalıştık!

Mcdodo ürünlerinden satın almak için buraya tıklayın

Bu videomuzda, insanlara hangi telefonu neden kullandıklarını ve birçok farklı soru sorduk. İnsanlar telefonları hakkında bizlere fikirlerini söylerken, tercih nedenlerini de bizlere aktardılar. Hediyeli sokakta hediye dağıttık videomuz eğlenceli anlara sahne oldu.

Apple kurucusu Steve Jobs'tan, dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk'a kadar bir sürü soru sorduk, sokakta hediye dağıttık. Doğru cevaplayanlara Mcdodo'dan çeşitli aksesuar hediyelerimiz oldu.

ShiftDelete.Net'i sosyal medya üzerinden takip edin

Instagram

Instagram hesabımız üzerinden en güncel haberler, dikkat çeken teknoloji paylaşımlarına ve her hafta yaptığımız büyük hediye yarışmalarına katılabilir, birçok teknolojik ürünü kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

instagram.com/shiftdeletenet

eSIM destekli Apple Watch

Twitter ve Facebook

Twitter ve Facebook üzerinden bizi takip ederek, haberlerimizi anlık olarak takip edebilir ve en güncel teknoloji trendlerini yakından takip edebilirsiniz.

twitter.com/shiftdeletenet

facebook.com/ShiftDelete.Net

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Instagram Facebook Twitter Apple Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title