Haberler

Karamollaoğlu'ndan "Kılıçdaroğlu aday olmak mı istiyor?" sorusuna yanıt: Alenen 'Ben istiyorum' demedi

Güncelleme:

Türkiye 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, 6'lı masanın adayının kim olacağı ise büyük merak konusu. Son dönemde gerek kendi gerekse kurmaylarının açıklamaları doğrultusunda aday olabileceği konuşulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili merak edilen soru Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu'na yöneltildi.

"CHP İÇİNDEN BAZILARI 'ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU' DEDİLER"

Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi'nin yönelttiği "6'lı masa ortağınız sayın Kılıçdaroğlu aday olmak istiyor ama 6'lı masadan hiç ses çıkmıyor gibi bir durum mu var?" sorusuna yanıt veren Karamollaoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu alenen 'Ben istiyorum' demedi ama kendi partisinin içinden bazıları 'Bizim adayımız odur' dediler" ifadesini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI'NIN ZORLAMASIYLA ADAY BELİRLEMEK MECBURİYETİNDE DEĞİLİZ"

Son dönemde "Adayınızı açıklayın" çağrısıyla gündemde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zorlamasıyla bir aday belirleme mecburiyetinde olmadıklarını belirten Saadet lideri Karamollaoğlu, "Bu doğrudan doğruya Kılıçdaroğlu'yla alakalı bir konu değil, prensip olarak kararımız böyle" dedi.

"SEÇİM TARİHİ AÇIKLANSIN, ADAYIMIZ DA AÇIKLARIZ"

Cumhurbaşkanı adaylarının belli olmadığını, seçim tarihi açıklandığı zaman yetkililerin bir araya gelerek gerekli açıklamayı yapacaklarını söyleyen Karamollaoğlu, "Elbette her parti bu konuyu kendi yetkili organlarında görüştükten sonra kanaatlerini belirleyecektir ama prensip olarak biz cumhurbaşkanı adayının tek aday olmasının doğru olacağı kanaatimizi ifade etmiştik, o kadar" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Temel Karamollaoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (2)

Tuğrul Kaçmaz:

Mansur yavaş aday olursa eğer,hangi parti de olursa olsun(AKP hariç)açık arayla seçimde birinci olacaktır.

20
27
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

senin türkçen kıtmı adam 2023 haziran diyor, neyi bekliyon daha, tarih açıklansın diyorsun, napacan cumhurbaşkanı senmi olacan.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title