Haberler

Samsung Galaxy S23 serisinden kötü haber geldi!

Güncelleme:

Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncusu Samsung, şubatta tanıttığı Galaxy S22 serisinin halefi Galaxy S23 modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Cihazlarla ilgili bugüne dek çeşitli teknik detaylar ortaya çıktı. Bunlardan birisi de son dönemde yaygınlaşan bir kamera teknolojisiydi. Ancak son ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, yeni seride ilgili teknolojiyi kullanmama kararı aldı.

Samsung Galaxy S23, ekran altı kamerayla gelmeyecek

Ekran altı kamera teknolojisi, son yıllarda bazı amiral gemisi modellerde karşımıza çıktı. Özellikle Xiaomi, Samsung, ZTE ve Vivo gibi firmalar, bu özelliği ürünlerinde denedi. Samsung'un da halihazırda bu alanda çalışmaları olduğu için yaklaşan Galaxy S23 serisinde söz konusu teknolojiyi kullanacağına yönelik iddialar ortaya atıldı.

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung, ekran altı kamera özelliğini Galaxy S23 serisinde kullanmayacak. Bu kararın nedeni henüz belli olmasa da konuyla ilgili bazı söylentiler var. Buna göre şirket, teknolojinin görüntü kalitesi açısından henüz istenen seviyede olmaması nedeniyle en gözde akıllı telefon modellerini riske etmek istemiyor.

Samsung, Galaxy S23 ile dört yıllık geleneği bozuyor!

Samsung'un yanı sıra Xiaomi, ZTE ve Vivo da önemli çalışmalar yürütse de ekran altı kamera teknolojisinin görüntü kalitesini iyileştirmeyi şimdilik başaramadı. Aynı zamanda bu özelliğe sahip modellerin fiyatlarının normalden yüksek olduğunu da ele alırsak, müşterilerin düşük kaliteli bir kameraya sahip Galaxy S23 satın alması, ilerleyen serileri de olumsuz anlamda etkileyebilir. Bu nedenle Samsung, özelliği belirli bir seviyeye gelmeden Galaxy S serilerinde kullanmayı planlamıyor.

Samsung, seride dört yıllık geleneği bozarak ön kamera çözünürlüklerini 12 Megapiksele çıkaracak. Şirket, 2019'dan bu yana selfie kameralarını 10 Megapiksele sabitlemişti. Öte yandan Galaxy S23 Ultra'nın önceki modelde olduğu gibi 40 Megapiksellik sensörle gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Samsung Galaxy Samsung Xiaomi Vivo Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title