Haberler

"prestij Meselesi" Filmine Hazırlanıyor! Gençliğini Oynayacak İsim Şaşırttı

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül artık sinema ile müziği bir arada yürütecek. Prestij Müzik yıllarını anlatan "Prestij Meselesi" filmine hazırlandığını açıklamıştı. Kırmızıgül'ün 20'li yaşları konu edilecek. Gençliğini oynayacak isim belli oldu. İşte detaylar...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 16 yıl önce Bodrum'da bıraktığı sahnelere geri dönen Mahsun Kırmızıgül artık sinema ile müziği bir arada yürütecek. 53 yaşındaki sanatçı geçen günlerde usta yapımcı Fatih Aksoy'la iş yemeğinde buluşmuş ve çıkışta 1990 yıllara damgasını vuran Prestij Müzik yıllarını anlatan "Prestij Meselesi" filmine hazırlandığını açıklamıştı.

Kırmızıgül'ün yazıp yöneteceği filmin cast direktörlüğünü Gülden Avşaroğlu yapıyor. Filmde Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ün 20'li yaşları konu edilecek. Kırmızıgül'ün efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'na ithaf edeceği filmde kendisinin gençliğine 29 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül hayat verecek. Genç Kırmızıgül iki aydır hızlandırılmış oyunculuk eğitimi alıyor. Eylül ayında çekilecek olan filme kadar da eğitim almaya devam edecek. Filmde Haluk Levent ve Özcan Deniz'in gençliğine hayat verecek oyuncuların seçimi sürüyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Prestij Müzik Fatih Aksoy Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

TT:

Onun arabası var şarkısınıda söyler mi acaba?Gençlik yıllarındaki gibi..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title