Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirdi

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirerek, "3,5 senelik süre içerisinde Kayseri Belediyesinin bütçesinin neredeyse 10-20 misli büyük bütçelere sahip bu belediyelerin, bir tane hizmetini duydunuz mu? Bir tane hizmetine rastlayamazsınız." dedi.

Özhaseki, Kayseri'de Melikgazi Belediyesince yaptırılan Selçuklu Sosyal Tesisi ve Pazar Yeri'nin açılış töreninde, amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.

Kimseyi ayırmadan, kimsenin dinine, ırkına, mezhebine, partisine ve siyasi düşüncesine bakmadan hizmet ettiklerini dile getiren Özhaseki, mazeret üretmediklerini ve halk ne istiyorsa onu yaptıklarını vurguladı.

Mehmet Özhaseki, hizmetten başka bir şey düşünmediklerini belirterek, "Belediye başkanlığına ilk başladığımız durumla bugün arasında dağlar kadar fark olduğunu hepiniz biliyorsunuz. O ilk günlerde şehrin altyapısı yüzde 50-60 yoktu. Su kaçakları yüzde 65-70 oranındaydı. Bizim özellikle yeni bölgelerde kanalizasyonumuz, arıtma tesisimiz yoktu. Bugün geldiğimiz noktada Kayseri elhamdülillah Paris ile yarışacak seviyeye geldi." diye konuştu.

Muhalefetin yönetimindeki belediyelere yönelik eleştirilerde bulunan Özhaseki, şunları kaydetti:

"Bizler böyle belediyecilik yaparken bir de farklı belediyecilik anlayışı çıktı. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisinin başını çektiği belediyecilik anlayışında Ankara'yı, İstanbul'u, Adana'yı, Mersin'i, Antalya'yı, İzmir'i yakından takip ediyoruz. Burada bulunan kardeşlerime sesleniyorum. Ellerini vicdanlarına koysunlar. 3,5 senelik süre içerisinde Kayseri Belediyesinin bütçesinin neredeyse 10-20 misli büyük bütçelere sahip bu belediyelerin, bir tane hizmetini duydunuz mu? Bir tane hizmetine rastlayamazsınız. Her hafta sonu Kayseri'ye geliyorum, belediyelerin açılışından açılışına koşuyoruz. Yaptıkları hizmeti açabilmek için emin olun zaman bulamıyorlar. Dün Melikgazi Belediyemiz 7 tesisin açılışını birden yaptı."

Özhaseki, CHP'li belediyelerde böyle bir şey olmadığını ileri sürerek, şöyle devam etti:

"Eskiden zaten hırsızlıkla, yolsuzlukla anılırdı onlar, şimdi bir de algı operasyonları çekiyorlar. Ne yapıyorlar? Ajanslara büyük paralar veriyorlar. Youtuber dediğimiz şöhretli adamlara büyük paralar veriyorlar. Kendilerini sanki çalışıyormuş gibi, dürüst adamlarmış gibi dışarıya lanse etmeye çalışıyorlar. Bunun adı riyakarlıktır, bunun adı yalancılıktır. Allah bizi yalancılardan, riyakarlardan uzak etsin. Kendi belediyelerini idare edemeyen adamlar, trilyonlarca bütçeyi heba eden adamlar, bugün beceriksizliklerinin yanında hırsları da zirve yapmış vaziyette neredeyse hepsi cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkıyorlar. ya hele bir siz kendi belediyelerinizi idare edin. Vatandaşı mutlu edin, hizmet edin. O da yok, o da yok."

"Güçlü olmak zorundayız"

Anadolu coğrafyasında güçlü olmak gerektiğinin altını çizen Özhaseki, "Eğer biz burada bağımsız bayrağımız dalgalanırken, ezanımız okunurken yaşamak istiyorsak, güçlü olmak zorundayız. Bu bir mecburiyettir. Biz bu coğrafyada bağımsız kalacaksak, bağımsız olarak yaşayacaksak güçlü olmak zorundayız. Onun içindir ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, bizler de onun yol arkadaşı olarak hizmet etmeye devam ediyoruz." dedi.

Özhaseki'nin konuşmasının ardından tesisin açılışı yapıldı.

Açılışa, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title