Haberler

10 SANİYEDE FAR HIRSIZLIĞI KAMERADA

Güncelleme:

İSTANBUL'da park halindeki otomobillerin farlarını çalan 5 kişilik çete yakalandı.

İSTANBUL'da park halindeki otomobillerin farlarını çalan 5 kişilik çete yakalandı. Şüphelilerin bir otomobilin iki farını 10 saniye içinde çalarak kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 35 otomobilin farlarını çaldığı tespit edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Hırsızlık Büro Amirliği, son günlerde yaşanan otomobil farı hırsızlıklarıyla ilgili soruşturma başlattı. Polis çok sayıda otomobil farı çalan şüphelileri tespit etmek için güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

POLİS BİLE ŞAŞIRDI

Şüphelilerin hırsızlıklarından birinin yansıdığı güvenlik kamera görüntüsü, polisleri bile şaşırttı. Kullandıkları araçla, gözlerine kestirdikleri otomobilin yanına yaklaşan şüpheliler, araçtan inerek 10 saniye içinde otomobil farlarını sökerek kaçtı. Görüntülerde hırsızların kısa süre içinde araçtan inip, hırsızlığı gerçekleştirip, çaldıkları farları araca yükleyip kaçtıkları görüldü.

Polis bu görüntüleri kullanarak kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan çalışmalarda Bağcılar ve Küçükçekmece'de 8 adrese düzenlenen eş zamanlı baskında yakalanan Önder Ç.(20), Atilla S.(19), Can A.K.(22), Özkan K.(20), Mehmet C.V.(23) gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu tespit edildi. Polisin şüphelilerle ilgili 35 ayrı otomobil far hırsızlığı suçundan dosya hazırladığı öğrenildi.

Hırsızlık Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü dökümü:

------------------------

-Şüphelilerin adliyeye sevki

-Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kamera görüntüleri


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title