Haberler

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? Fenerbahçe'nin kaç yıldızı var?

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin uzun süredir 28 şampiyonluk ve 5 yıldız için TFF'ye başvuruda bulunmasının ardından halen bir cevap alamamasına karşın Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından 5 yıldızlı profil fotoğraflarını paylaştı. Peki, Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? Fenerbahçe'nin kaç yıldızı var? Detayları haberimizde…

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz açıklamalarında bir sonraki sezondan itibaren formaların 5 yıldızlı olacağını açıkladı. Fenerium'da 5 yıldız logolu ürünleri satışa sunan Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından da 5 yıldızlı logolarına yer verdi. Peki, Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu? İşte detaylar…

FENERBAHÇE 5 YILDIZ OLDU MU?

Fenerbahçe'nin 1959 yılından önceki kupalarının da sayılması için TFF'ye yaptığı başvuru için yanıt bekleyen kulüp başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından 5 yıldızlı logoyu profil fotoğrafı yaptı, ancak Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosunun bir resmiyeti bulunmamaktadır. Fenerbahçe'nin üç yıldızı bulunmakta.

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu?

5 YILDIZLI LOGO KULLANIMI HAKKINDA AÇIKLAMA

5 yıldızlı logo kullanımı hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Fenerbahçe, "Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu'nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir." sözlerine yer verdi ve "Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz." sözlerine ye rveren Fenerbahçe Spor Kulübü," dedi.

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu?

PROFİL FOTOĞRAFLARI DEĞİŞTİ

Sarı-lacivertli kulüpten gece yarısı beklenmedik bir 5 yıldız hamlesi geldi. Fenerbahçe sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğrafını 5 yıldızlı yeni logoyla güncelledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada, "2023-24 sezonundan itibaren armamızda, 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız. Siz ne yaparsanız yapın koyacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya Fenerbahçe Gündem Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Sitar Keri:

Her zamanki gibi işiniz gücünüz üçkaaat, baktınız Galatasaray ile aranızdaki puanlar asla kapanmayacak Ne yapalım ne edelim de bu 3 yıldızdan kurtulalım diye düşündünüz taşındınız yine üç kağıtta vardınız..

1
3
yanıtYanıtla
Arif ASLANBAY:

4. Yildizi takmadan bes olduk diyolar.ac fare kendisin darı ambarinda sanarmis.kafaniz guzel bu sekilde devam

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title