Haberler

Kılıçdaroğlu, Konya'daki doktor cinayetinde bireysel silahlanmaya dikkat çekti: Bunun bir bedeli var

Güncelleme:

Türkiye, Konya Şehir Hastanesi'nde yaşanan dehşeti konuşuyor. Güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay tarafından silahla vurulan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İnfial yaratan olayın ardından yaptığı ilk paylaşımda "Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline 'Giderlerse gitsinler' demenizin bedelidir bu" diyen Kılıçdaroğlu yeni bir paylaşımda daha bulunarak bireysel silahlanma ile ilgili kritik mesajlar verdi.

Konya Şehir Hastanesi'nde saat 14.00 sıralarında Kardiyoloji bölümü doktoru Ekrem Karakaya, Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay tarafından silahla öldürüldü. Akçay'ın, 1 ay önce vefat eden annesinin ölümünden doktor Karakaya'yı sorumlu tuttuğu için cinayeti işlediği iddia edildi. Doktoru katleden saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etti.

"BU ŞİDDET YA BİTECEK YA BİTECEK"

Türkiye'yi ayağa kaldıran saldırının ardından yaptığı ilk paylaşımda son dönemde artan doktorlara yönelik şiddetten hükümeti sorumlu tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline 'Giderlerse gitsinler' demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Konya'daki doktor cinayetinde bireysel silahlanmaya dikkat çekti: İktidarımızda bunun sonu hapistir

"İKTİDARIMIZDA BUNUN SONU HAPİSTİR"

Gündem yaratan tweet'inin birkaç saat sonrasında yeni bir paylaşım daha yapan Kılıçdaroğlu bu kez bireysel silahlanma ile ilgili kritik mesajlar verdi. Kılıçdaroğlu, "Bugün bir hekim katledildi. Katil ruhsatlı silah taşıyordu belki ama ruhsatsız silahlarda da artış devasa. Silahlananlara şunu söyleyeyim; bunun bedeli var. Kanunlar bu ülkede çalıştığında, Teksas'ta yaşamadığınızı öğrenirsiniz. Lamı cimi yok, iktidarımızda bunun sonu hapistir" dedi.

Kılıçdaroğlu, Konya'daki doktor cinayetinde bireysel silahlanmaya dikkat çekti: İktidarımızda bunun sonu hapistir

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Konya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

Can koç:

Her fırsatta devleti aşağlamak devleti küçük düşürmek için açık araya bir beceriksiz muhalefet olabilir mi hangi ülkenin vatandaşı olduğu bilmez İngiliz gibi konuşup Fransız gibi yaşayıp Yunan gibi düşmanlık ediyor

1
0
yanıtYanıtla
ferhat demir:

Ne boş adamsın ya eleştiriden başka bir şey bilmiyorsun

1
0
yanıtYanıtla
Kemal Aslan:

Digeri can degil bu tekmi can

1
0
yanıtYanıtla
Fatih Kacaran:

Bireysel silahlanmanın cezası yok denebilir

0
0
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Kadınlar çocuklar öldürülüyor doktorda insan değil mi?Katil için yasak yok istediğini öldürebiliyor nasıl olsa bi kaç seneye çıkarım diye.Hepimizin başına gelebilir bu mesleği vs önemli değil.:(

0
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

abdde her tür silah yasal bizde de daha çok av için kullanılan pompalı var. vermeyin kardeşim kimseye silah av için bile. zevk için avlanmak hayvanata eziyet var mı dinimizde?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title