Haberler

Öğrencilere Tercih Yaparken De Deneme Hakkı

www.hangiuniversite.com'un sunduğu tercih prova simülasyonunu kullanıyor.

Adaylar siteye girip deneme listelerini oluşturarak ülke genelindeki tercih ve eğilimlere göre son tercihlerini belirleme fırsatı buluyor.

Öğrencilerin etkin tercih yapmalarına yardımcı olan tercih prova simülasyonu ve rehberlik sağlayan www.hangiuniversite.com, bu tercih döneminde de üniversite adaylarının en büyük yardımcısı konumunda.

Hangiuniversite.com'a giren adaylar tercih ve puanlarını sisteme girerek, Türkiye genelinde kaç kişinin hangi üniversite ve bölümleri istediğini, puanıyla bu yılki eğilimlere göre hangi bölümü kazanabileceğini öğreniyor. Yani 'tercih provası' yapıyor. Prova sonucuna göre, tercih listesini yeniden düzenleyerek, kazanma şansını artırabiliyor.

Bilinçli tercih yapmak isteyenlerin adresi: www.hangiuniversite.com!

Hangi Üniversite Proje Yöneticisi Hasan Yaşar, konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversite adayları için zorlu tercih süreci de başlamış oldu. Bu sürecin sonucunda başarıya ulaşabilmek için öğrencilerin hem aldıkları puanı hem de geleceğe yönelik isteklerini göz önünde bulundurarak en doğru tercih listesini hazırlamaları gerekiyor. Biz hangiuniversite.com olarak tercih simülasyonumuzun yanı sıra rehberlik sağlayan uzman danışman kadromuzla da bu zorlu süreçte üniversite adaylarının yanındayız. Hangiuniversite.com'u kullanan adayların, rakiplerine göre daha bilinçli ve etkin bir tercih listesi hazırlayarak bu süreci başarıyla atlatacaklarına inanıyoruz."

www.hangiuniversite.com sitesinde, tercih simülasyonunun yanısıra, tüm üniversitelerle ilgili ayrıntılı bilgiye toplu halde ulaşmak mümkün. Siteye üye olanlar, ek kontenjanlar ve tercihlerine uygun burs imkanlarından öncelikle haberdar ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title