Haberler

Index Grup Stratejik Net Hizmetleri Direktörü Olarak Orkun Dizdar'ı atadı!

Türkiye genelinde bulunan 7500'den fazla iş ortağıyla bilgisayar firmalarına ihtiyaç duydukları tüm ürünleri sağlamayı amaçlayan Index Grup, Stratejik Net Hizmetleri Direktörü olarak Orkun Dizdar'ı atadı.

Dizdar, Index Grup bünyesinde bulunan tüm Grup şirketleri adına her tür stratejik amaçlı proje, satış, üretici ile müşteri ilişkilerinin organizasyonu ve koordinasyonunu internet üzerinden gerçekleştiren Net Hizmetleri biriminin yöneticisi olarak görev yapacak.

Index Grup; 7500'den fazla iş ortağı ile beraber, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan tüm teknoloji ürünlerinin tedarikçisi olarak pazardaki lider bilişim şirketi konumunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında, Bilişim Teknolojileri sektörünün öncü Şirketler Topluluğu Index Grup geçtiğimiz günlerde Orkun Dizdar'ı Stratejik Net Hizmetler Direktörlüğü'ne atadı.

Stratejik Net Hizmetler birimi sayesinde Index Grup; internet ortamında her türlü ürün satışının yapılması, operasyonel işlemlerin yürütülmesi, kampanyaların düzenlenmesi, cari işlemlerin gerçekleştirilmesi, iletişim ve bilgilendirme faaliyetlerine destek sağlanması gibi konularda iş ortaklarına hizmet vermeyi amaçlıyor. Bu sayede, 200'ün üzerinde dünya markasının dağıtımını gerçekleştiren Index Grup; kanal programları, raporlama, ürün bilgilendirme gibi internet hizmetlerini de işbirliği içerisinde olduğu üretici şirketlerle birlikte yürütebilecek. Interpro'nun her yıl düzenlenen "İlk 500 Bilişim Şirketi" araştırmasında B2B e-ticaret kategorisinde liderliğini istikrarlı bir şekilde sürdüren Index Grup, bu alanda yapacağı yeni projeler ile sektördeki öncü rolünü sürdürmeyi amaçlıyor. Gerek bireysel gerekse kurumsal alandaki internet kullanım oranlarının ülkemizde artış göstermesi ve e-ticaret hacminin her geçen gün gelişmesi, Index Grup'un önümüzdeki dönemlerde mevcut vizyonu ile beraber bu konuya daha fazla odaklanma ihtiyacı içerisinde olacağını gösteriyor. İnternet ortamında sağlanacak bu hizmetler kapsamında, yalnızca şirket verimliliğinin artırılması amaçlanmıyor. Ayrıca, iletişimin hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütülmesi ve müşteri memnuniyeti ile tabana doğru yayılma oranlarının artırılması da Index Grup bünyesinde gerçekleştirilmesi amaçlanan faaliyetler arasında bulunuyor.

Orkun Dizdar Kimdir?

İstanbul Erkek Lisesi'nden 1989 yılında mezun olan Orkun Dizdar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği eğitimi aldı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden Uluslararası Yönetim Sertifikası alan Dizdar; Arena, K.V.K., Index Grup, Office1Superstore gibi firmalarda üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük pozisyonlarında bulundu. Son olarak Boğaziçi Bilgisayar'da Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veren Dizdar, İngilizce ve Almanca biliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title