Haberler

Index Grup'tan Yeni Bir Atama Timur Tiryaki, İnsan Kaynakları Direktörü Pozisyonuna Getirildi

Türkiye genelinde 7500'den fazla iş ortağına ihtiyaç duydukları bilişim ürünlerini temin eden Index Grup, insan kaynakları alanında sürdürdüğü yapılanma çalışmalarına devam ediyor.

475 personeli ve 7,500'den fazla iş ortağı ile bilişim ürünlerinin sektördeki öncü tedarikçilerinden biri olan Index Grup, pazardaki lider bilişim şirketi konumunu sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu amaç çerçevesinde, bünyesindeki insan kaynakları yapılanmasına özel önem vererek, son 2.5 yıldır Yönetici Koçluğu ve İK Danışmanlığı görevlerini üstlenen Timur Tiryaki'yi 1 Kasım 2011 tarihinde Şirketler Topluluğu'nda bulunan 8 şirketten sorumlu İnsan Kaynakları Direktörü olarak atadı.

Nitelikli işgücü ihtiyacının giderek arttığı günümüzde, insan kaynağı yönetimi şirketlerin geleceğini belirleyen önemli bir faktör olarak kabul görüyor. İnsan kaynakları yönetimi, organizasyon genelinde verimliliği artırarak rekabetçi bir ortam yaratmak ve iş yaşamının niteliğini yükseltmek isteyen şirketlerin ajandasında vazgeçilmez bir öneme sahip. Index Grup, tecrübesine ve deneyimli bakış açısına güvendiği Timur Tiryaki'yi İnsan Kaynakları Direktörü olarak atayarak, bu konudaki hassasiyetini ortaya koyuyor.

Timur Tiryaki üstlendiği görevde öncelikle, çalışanların kişisel ve kurumsal mutluluklarının artırılması; performans, ücret, kariyer planlama ve eğitim gibi konularda uluslararası insan kaynakları araçlarının uygulanması; koçluk ve danışmanlık kültürünün yukarıdan başlayarak kurumsal organizasyonun en alt kademesine kadar yayılmasının sağlanması konularına odaklanmayı hedefliyor.

Timur Tiryaki Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Timur Tiryaki, Procter & Gamble'da Zincir Mağazalar Satış Departmanı'nda ve Intel'de Kanal Pazarlama Müdürlüğü pozisyonunda görev aldı. Son 5 yıldır Bob Proctor Life Success Consulting Türkiye Kurucu Ortağı olarak çalışmakta olan Tiryaki, 2.5 yıldır Index Grup'a Yönetici Koçluğu ve İK Danışmanlığı yapmaktaydı. 1 Kasım 2011 itibarıyla Index Grup İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonuna getirilen Tiryaki'nin yayınlanmış iki kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title