Haberler

Buz Pistinde Osmanlı Kıyafetleri Defilesi

Osmanlı kültürünün tanıtıldığı "Hüsn-ü Devran" defilesi Dünya Kadınlar Günü'nde As Merkez Outlet YFY Buz Pisti'nde yapıldı.

Osmanlı kültürünün tanıtıldığı "Hüsn-ü Devran" defilesi Dünya Kadınlar Günü'nde As Merkez Outlet YFY Buz Pisti'nde yapıldı.

Yıldırım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin 3 aylık çalışmaları sonunda oluşturulan "Osmanlı Giysisi, Başlık ve Takıları Defilesi" Bursalıların beğenisine sunuldu. Öğrenciler tarafından dikilen ve El Sanatları Teknolojileri bölümü öğrencileri tarafından Osmanlı motif ve aksesuarları ile zenginleştirilen 27 parça kıyafet, 8 Mart 2012 Dünya Kadınlar Günü'nde As Merkez Outlet YFY Buz Pisti'nde yapılan defile ile öğrenciler tarafından tanıtıldı.

Velilerin ve As Merkez Outlet ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği defileye Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Aysel Okumuş, Tuhafiyeciler Oda Başkanları Nedim Özbalaban ve Cahide Çağlayan, Bursa Esnaf ve Sanayi Odası Birliği Eğitim Müdürü Gülbin Okur'un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title