Haberler

Urdrive ile Bilgisayarınızı Yanınızda Taşıyın

Güncelleme:

urDrive, İndeks Bilgisayar'ın distribütörlüğünü yaptığı dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston® tarafından üretilen USB bellek ürünleriyle beraber hayatınıza giriyor. Bu yazılım sayesinde yaşamı kolaylaştıran birçok özellik kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Türkiye'nin lider Bilişim Teknolojileri şirketi İndeks Bilgisayar, teknolojinin en gelişmiş ürünlerinin distribütörlüğünü üstlenmeye devam ediyor. Son teknolojiye sahip ürünlerden biri olan Kingston marka DataTraveler USB flaş sürücünün içindeki urDrive yazılımı ile, Kingston USB bellekler sıradan bir flaş sürücüden çok daha fazlasını kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Sadece Kingston DataTraveler USB flaş sürücülere yüklenmiş olan urDrive yazılımı, USB belleğinizi bilgisayarınıza takmanızın ardından beliren arayüzü ile sürücünüz için bir masaüstü gibi açılıyor. Kullanımı kolay urDrive sürücü sayesinde, rahatça dosya yönetimi yapmanızı sağlayacak ve her yere yanınızda götürebileceğiniz dahili bir fotoğraf görüntüleyici, web tarayıcı ve müzik çalara sahip olacaksınız.

urDrive'ın sağladığı dosya yönetimi özelliği ile istediğiniz dosyaya anında ulaşablir, içerik taramasını rahatlıkla yapabilir ve kapasitenizi takip ederek klasör oluşturabilirsiniz. Fotoğraf görüntüleyici sayesinde sakladığınız fotoğraflarınıza bakabilir ve bunları kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Kingston DataTraveler flaş sürücü içerisindeki urDrive yazılımının sunduğu dahili slayt gösterisi aracı ile de ailenizle ve yakın dostlarınızla paylaşabileceğiniz harika sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Kingston DataTraveler USB flaş sürücünüzün Müzik Çalar özelliği sayesinde kütüphanenizin içindekileri istediğiniz yere götürerek dilediğiniz ortamda dinleyebilirsiniz. Ayrıca urDrive ile Kingston News üzerinden oluşturacağınız bir hesap üzerinden Kingston ve iş ortaklarından gelen yeni özel tekliflere de giriş ekranı başlıklarından ulaşabilirsiniz. Facebook, Twitter ve Youtube gibi sevilen sosyal medya sitelerine giden ana sayfa hızlı bağlantılarına da kolayca erişebilirsiniz.

urDrive ile birlikte gelen Norton™ PC Checkup sayesinde PC'nizi otomatik olarak tarayabilir ve bu sayede bilgisayarınızın performansını artırabilirsiniz. Ayrıca bu yazılımın sağladığı dahili tarayıcı ile sık kullanılanlarınızı ve yer imlerinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Arkanızda hiçbir iz bırakmadan her türlü halka açık ya da özel bilgisayar üzerinden internette gezinebilirsiniz.

Ekstra bulut saklama alanı olarak urDrive 6GB online saklama alanı sunuyor. Bu sayede, dosyalarınızı çevrimiçi bir şekilde güvenle yedeklemenizi sağlıyor ve bunlara sürekli erişmenizi garantiliyor. Ayrıca, urDrive içinde gelen ve internete bağlanıldığında tüm şifre ve kullanıcı detaylarının USB bellek içerisinde saklanmasını sağlayan internet tarama arayüzü sayesinde, şifreli işlemlerinizi çevrimiçi ortamda güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Kingston'ın bu çok özel USB belleği, Fooz Kids® uygulaması ile çocuklara interneti güvenli ve eğlenceli bir şekilde keşfetme olanağı sağlıyor. urDrive ile çok sayıda eğlenceli, sosyal ve birden çok katılımcının olduğu oyunu da rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey çevrimiçi urDrive mağazasını ziyaret etmek.

urDrive yazılımını; Intel Atom ya da daha üst seviyede bir işlemci, en az 1GB RAM veya 50MB kullanılabilir sabit disk alanı, USB flaş bellekte kullanılabilir 150MB alan ve internet erişimi ile Explorer 6 ya da daha üstünde bir Java özellikli tarayıcısı bulunan kişisel bilgisayarlara kolaylıkla yükleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title