Haberler

Arçelik, Fullfresh Teknolojiye Sahip Buzdolaplarını Satışa Sundu

Arçelik, "Fullfresh" teknolojisiyle yiyecekleri ilk günkü gibi taze tutan "No-Frost" buzdolaplarını tüketicilerin beğenisine sundu.

Arçelik, "Fullfresh" teknolojisiyle yiyecekleri ilk günkü gibi taze tutan "No-Frost" buzdolaplarını tüketicilerin beğenisine sundu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Arçelik'in Fullfresh teknolojisiyle üretilen No-frost buzdolapları doğanın tazeliğini buzdolabına taşıyor. Mavi ışığıyla vitaminleri korurken, havalandırma filtresiyle de bakteri oluşumunu engelleyen yeni buzdolabı, iyonizer teknolojisiyle de mikroorganizmaları yok ediyor ve kötü kokuları engelliyor. Bu üç teknolojik özelliği bir araya getiren buzdolabı, sebze ve meyvelerin dalından yeni koparılmış gibi taze kalmasını sağlıyor.

İyonizer teknolojisi negatif iyonlar sayesinde, buzdolabında pozitif iyon yüklü mikroorganizmaları yok edip, kötü koku oluşumunu engelliyor. Bakteri, küf, mantar, kötü kokular gibi bütün pozitif yüklü partikülleri konvansiyonel yöntemlerden farklı olarak, ortam havasının durağanlığını etkilemeyecek şekilde onların hareket kabiliyetini azaltarak deaktive ediyor. Negatif iyonların, havada asılı durumda bulunan ve artı yüklü partikül, mikroorganizma ve kokuya neden olan gaz moleküllerini çekerek nötralize etmesi ve çöktürmesi şeklinde mikroorganizmalar etkisiz hale geliyor. Bu teknoloji sayesinde domateslerin ömrü 4, salatalık ve maydanozun ömrü 2 gün uzuyor.

Havalandırma filtresiyle, filtre üzerinde bulunan özel bir kaplama sayesinde kötü kokulara neden olan bakterilerin gelişimleri engelleniyor. Bu sayede buzdolabı içerisinde oluşabilecek kötü kokular azaltılıyor. Mavi Işık teknolojisi sayesinde buzdolabında sebzeler doğadaymış gibi ışık almaya devam ediyor. Bu teknoloji gıdalardaki C vitamini miktarını artırarak, doğal tazeliklerini koruyor. Mavi ışık uygulaması için yapılan çalışmalar sonucu, beş günlük depolama deneyi sonunda mavi ışığın C vitamini miktarında domates için yüzde 30, kırmızı biber için ise yüzde 10'luk bir iyileştirme sağlıyor.

Fullfresh teknolojisi Arçelik'in 2398 CNIY A++, 2489 CNGY, 2488 CNG A+++, 2475 CEI, 2484 CE, 2486 CEI, 2485 CEI, 5287 NFIY, 5276 NFIY A++, 5088 NFY A+++, 5796 NH, 5797 NHI, 5847 NFY, 8844 SBS NF, 8845 SBS NF, 8850 SBS NF modellerinde bulunuyor.

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

SBS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title