Haberler

18 Yaşından Küçükseniz...

Güncelleme:

'Yaşı 18'den küçük olanlar bu yazıyı okumasın diyerek' bir film çekiminde yaşanan olayları sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle 'Yaşı 18'den küçük olanlar bu yazıyı okumasın diyerek' bir film çekiminde yaşanan olayları sizlerle paylaşacağım...

Hiç düşündünüz mü; gerçek tılsımlarla cin çağrıldığında kameralar kayıttaysa neler olur?

Boşuna düşünmeyin çünkü bunu düşünüp uygulamaya koyan biri var... O kişi, Hasan Karacadağ. Ünlü yönetmen, 5 Nisan'da vizyona girecek 'El-Cin' isimli yeni filminde bir iddia ortaya atıyor. Eğer bu iddia gerçekse; yalnız sinema dünyası değil, bilim dünyası da şoka uğrayacak! 'Dabbe Bir Cin Vakası' ile 400 bin kişiye ulaşan Karacadağ'ın yeni filmi 'El-Cin'in çekimlerinde; anlattıklarına göre pek de akla mantığa sığmayacak olaylar yaşandı.

Filmin başrol oyuncusu Fulya Zenginer'in, cinlerin etkisi altına girmesinin anlatıldığı bir sahnede, gerçek ritüellere uygun şekilde cin çağrıldı.

ZENGİNER HASTALANDI

Karacadağ, bu sahneyi; 'Cinlerin Esrarı' isimli kitabın yazarı ünlü filozof İmam-ı Şibli'nin talimatlarına göre çektiğini söylüyor.

Yönetmen, bu sahneler için kitapta yer alan ve 'yasak sayfalar' olarak nitelendirilen 'nehebbu kka' denilen bölümü dikkate aldığını belirtiyor. Yani Karacadağ; çekimlerde gerçekten cin çağıracak, aynı zamanda da bu olayı filme koyacaktı.

İki saatte bitmesi planlanan fakat günler süren bu sahnenin çekimlerinde yaşananlar, film ekibine ve oyunculara sıkıntılı anlar yaşattı. Çünkü çekim sırasında ışıklar patladı, elektrikler gitti, dünyanın en iyi kamerası Red kamera tanımsız hatalar verdi.

En önemlisi de Fulya Zenginer, midesinden rahatsızlandı.

Uzun süre kendisine gelemeyen oyuncu, ancak tedavi gördükten sonra çekimlere devam edebildi. Ünlü yönetmenin anlattıklarına göre; aynı sahnede 'Hoca' rolünü oynayan oyuncu da defalarca kusarak çekimlerin sabaha kadar sürmesine sebep oldu. Karacadağ, bu olayların birçok şahidi olduğunu ve bunları filminde kullanacağını söyledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hasan Karacadağ Fulya Zenginer Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title