Haberler

Ödemiş'te Tayini Çıkan Savcılara Veda Yemeği

Güncelleme:

Ödemiş Adliyesi'nde görev yaparken başka il ve ilçelere tayini çıkan hakim ve savcılar için önceki akşam veda yemeği verildi.

Ödemiş Adliyesi'nde görev yaparken başka il ve ilçelere tayini çıkan hakim ve savcılar için önceki akşam veda yemeği verildi.

Zeytinlik'te bulunan Gölland Tesisleri'ndeki yemek, İstanbul'a tayini çıkan hakim Hatice Tomaş, Bakırköy'e tayini çıkan hakim Durmuş Özdemir, Siirt'in Baykan ilçesine tayini çıkan hakim Ayşegül Durmuşoğlu ile savcı Umut İlhan Durmuşoğlu ve Uşak'a tayini çıkan savcı Sabri Çelik için düzenlendi. Veda yemeğine Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selim Var, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Hasan Yüzüak, İlçe Jandarma Komutanı Komando Yzb. Veysel Bozdağ, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile adliye çalışanları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, "Bugüne kadar birlikte çalıştığımız hakim ve savcı arkadaşlarım Ödemiş'teki görevlerini tamamladılar. Bundan sonra da gittikleri yere adaleti götürecekler. Halkımızın adalet ihtiyacını karşılayacaklar. Ben bundan sonraki hayatlarında da başarılar ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selim Var ise, "Bizim meslek grubu için rutin hale gelen tayinler ve veda yemeklerinden birini daha yaşıyoruz. Ben de İstanbul'da doğan büyüyen yaşayan biri olarak İstanbul'a ve diğer il ve ilçelere giden arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ödemiş'te güzel iş birliği içinde çalıştık. Bundan sonraki hayatınız da mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilçeden ayrılan hakim ve savcıların plaketleri ve hediyeleri, protokol üyelerince verildi. Renkli diyaloglara sahne olan gece, genç sanatçı Ekrem Boylu'nun gitar eşliğinde seslendirdiği popüler parçalarla son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeytinlik Bakırköy İstanbul Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title