Haberler

% 100 Keçi Sütü UHT Ambalajında

Güncelleme:

İnovatif ürünlerde öncü Baltalı Gıda'dan tüketiciye çok özel bir ürün.

Günlük olarak cam şişede % 100 keçi sütünü tüketicisiyle buluşturan Baltalı Gıda, Türkiye'de tek, UHT tekniğiyle besin değerini ve tazeliğini kaybetmeyen karton ambalajda % 100 doğal keçi sütünü raflara taşıdı.

İçerdiği protein ve yağ oranı ile inek sütünden ayrılan, anne sütüne en yakın, alerjik reaksiyon yaratmayan keçi sütü artık karton ambalajda. Keçi sütü ve ürünleri sektöründe yapmış olduğu inovatif çalışmalarla doğallığı ve lezzeti bir arada sunan Baltalı Gıda, tüm ailenin güvenle tüketebileceği keçi sütünü yeni karton ambalajıyla piyasaya sundu.

Uzun ömürlü sütlerin üretiminde kullanılan UHT ( Ultra High Temperature / çok yüksek sıcaklık) tekniği ile paketlenen sütler, besin değerini kaybetmeden 4 ay raflarda tazeliğini koruyor.

Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan aseptik olarak 1 litrelik paketlenen sütler, tüm zincir marketlerde, şarküteri ve bakkallarda yerlerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title